Referat 1: Å hytte eller ikke hytte!

Dama, vaktmesterinnen og undertegnede hadde søndag de første konstitusjonelle møtet i Hyttingens interesseorganisasjon. Da organisasjonen ikke har intensjoner om eller interesse av å utvide medlemsmassen ble punktet om valg av President, kasserer og sekretær, samt vararepresentanter for disse funksjoner glatt forbigått. Det samme gjaldt alt vissvass omkring medlemskontingent samt organisasjonstatutter og ideologisk overbygning.

Foreningens medlemmer var fulltallig representert  og utgjorde dermed et beslutningsdyktig forum.

Møtet ble avholdt i Damas myke sofa (og det må innrømmes at det kom noen nødrop derfra) og da vi er divaer og ikke husmødre var serveringen enkel og tilfredsstillende (aka Cola og potetgull).

1. Overordnet
Hytting er det for lite av. Nordmenn flest tilbringer altfor mye tid i sine hytter i grisgrendte strøk, men her er det slagkraftige verbet vi snakker om. Å vise knyttnevnen til ting som irriterer oss er herved livstavle nummer en for Dama, vaktmesterinnen og undertegnede. I de tilfeller hvor vi, i selverkjennelsens navn, burde hyttet til oss selv er det enighet i foreningen om å danne tegnet L, ved hjelp av tommel og pekefinger i pannen, i stedet.

2. Menn
Da alle tilstedeværende er uten en betydningsfull voksen mann i sitt liv ble det enstemmig vedtatt at menn, både generelt og spesielt, var de som først skulle utsettes for fortjent og rettferdig hytting. Følgende maskuline atferdsmønstre ble besluttet som høyst hyttverdige:

Å la alle vinduer stå på vid gap

Dette kan leses som en kode for innvidde. Handler om single menns trang til å ha seksuelle muligheter. En realitet å forholde seg til.

Manglende klineferdigheter
Generelt er det mange menn som ikke evner å bruke tunge og lepper samtidig (det var dette med manglende simultankapasitet), at de ikke er i stand til å varierer rytmen og ofte ikke legger nok innsats i denne enormt viktige nøkkelen til kvinners lystsentra.

Dårlige sms evner 
Vi vet det er barnslig, men vi vil likevel kommunisere på sms. Vi vil ha svar og vi vil ha mer enn: "OK" eller "Greit snuppa". Og vi vil ha smilefjes og sånn også - ihvertfall hvis vi har brukt det (noe vi selvsagt gjør høyst ironisk). 

Impotens
Ja - vi er forståelsesfulle, og vi tror på at det aldri har hendt før (yeah right!), og vi vet at det ikke har noe med oss å gjøre ( hvorfor i alle dager skulle det det - we're bombs). Men har vi lyst på sex har vi lyst på sex og vi blir like skuffa som deg. 

3. Eventuelt

Hysterisk fnising og deling av latterlige historier. Dessuten noen triste og noen gode. 

Forelskelse...


Hjertet hamrer. Nettene er urolige og hete. Tankene vandrer av sted under budsjettmøtet. 

Mannen er Viktor, ham jeg lengter etter og drømmer om!

  
Mannen jeg drømmer om

Harry Potter and the Goblet of Fire

Harry Potter and the Goblet of Fire

Det var filmen sin det ! Som stor Harry Potter fan var jeg overfornøyd etter å ha overvært premieren i går - det er definitivt den beste filmen til nå. Den er mørk og dyster, og med utrolig bra spesialeffekter (langt bedre enn de tidligere filmene). Noen dramturgiske kortslutninger, som medfører at du må ha lest boka for å forstå - men det har man jo!

Viktor Krumm er ukas kjekkas ♥
KOLLIBRI

Har skutt ut som en liten rakett av moderbloggen...handler mest om ting jeg har lest.

http://mihoe.weblogg.no/kollibri/

Dagens tekst

VI MOT VÄRLDEN

I en film ser Jag regnet falla upp mot Dig

Och jag ler för at du blir min räddning

I en dröm sjöng Du sånger på mitt rum

Jag var sjuk som Du & Du kallade mig älskling

Mina tankar är så klara nu

Alla frågetecken slätas ut

När bomben faller vill Jag vara där Du är

Vår hämnd blir ljuv

Det är vi mot världen igenOg sånn kan livet også være...mens jeg forsøker å tviholde på tanken om singellivets gleder og hvorfor katter er veldig ålreite dyr.

Noen er rett og slett veldig mye sykere enn andre...

En gammel klassiker som ikke bør glemmes og som gjør det enda tydeligere hvorfor en ikke liker amerikanernes selvgode imperialisme - eller noe i den dur.

http://www.newsfly.org/media/americanidol.htm

Direktørdager

Undertegnede er direktør igjen. En rolle som medfører nesten dobbel lønn, men trippel kjeft og mas. Jeg lurer av og til på om sjefer er foreldresubstittutter. Folk trenger noen å skylde på, irritere seg over og sutre til. Allikevel liker jeg å være sjef. Kanskje fordi jeg er av typen som vil gjøre selv og har nok av andre ting å være sur på. Eller kanskje fordi jeg rett og slett er litt maschokistisk av meg.

Fetisj

I Gyldendals fremmedordbok fra 1974 står følgende:

fe'tisj, en, port.,gjenstand som av primitive folk betraktes som bærer av en hemmelighetsfull makt og derfor dyrkes som gud (jft. maskott). - fetisji'sme, en, fetisjdyrkelse; abnorm kjønnsdrift som vekkes ved syn, lukt, berøring osv. av livløse ting.


Ord å leve med

DETTE LYT DU BERA

Dette lyt du bera:

at du ikkje strakk til,

at du var venglande fjør,

ikkje oddtung pil

i den sterke vinden.


Du kleiv ikkje bergi,

rodde ikkje vatnet,

drap ikkje dragen,-

du kom ikkje då ho,

den einaste, ropa.


Um du var snøa med snø,

driven med dogg,

slegen med regn,

skulde du kome.

Valund med hogde

hælsenar sat,

men gjorde seg venger;

du sat og smidde

leikor åt born.


I draumar fær du,

ender og gong,

kliva bergi,

ro vatnet,

drepa draken,

koma til henne.

Soleis vert ditt liv

fullbyrda.


Olav H. Hauge
(høvding og heltemann)