Heistrøbbel

På jobben min har vi en heis som bukes av veldig mange mennesker. Jeg jobber i 8. etasje så å gå er totalt utelukket. I heiser blir det ofte lukt av ymse slag. Det er noe av det som ikke er bra med heiser. Du risikerer stadig å bli påtvunget andre menneskers dårlige kroppslukt i heiser.

I går skjedde det noe pinlig. Jeg skulle ta heisen og merket med en gang jeg kom inn i den at det luktet skikkelig gammel fyll der inne. En etasje lenger ned kom det en søt fyr inn i heisen, og han ga meg akkurat det samme blikket jeg ville gitt ham hvis jeg hadde kommet inn etter ham. I dag skjedde også noe pinlig (noe som gjør det dobbelt pinlig). Da jeg skulle kjøre heis i dag merket jeg meg at det luktet gammel fisk (en lukt med svært udelikate assosiasjoner). En etasje lenger ned stanset heisen igjen, og den samme søte fyren kom inn. Han sendte meg ikke noe blikk, men så ut som han holdt på å falle om av luftmangel.

Kanskje å gå i trapper ikke hadde vært så dumt likevel.

Eksibisjonisme

Jeg har jaggu meg gått hen og blitt fetishdiva siden sist. Det var virkelig en herlig utavsegsjælopplevelse. Den flinke fotografen heter Anikken Valstad.

Fetishdiva

Om menn i 30-årene

Et forsøk på å skape orden i en verden som totalt mangler sådant:
(NB: Se opp for ironi)

1. Gift/samboende type 1: Ofte en trivelig type som er tilfreds i familiens lune arne. Savner av og til litt lidenskap, og syns det kan være veldig spennende å høre om singellivets gleder og sorger.

2. Gift/samboende type 2: Slimål som gjerne vil ha deg som elskerinne, men som aldri kommer til å være der når du våkner søndag morgen. Syns du på alle måter er fantastisk og overøser deg gjerne med komplimenter, noe som skyldes en manglende redsel for at du skal tro det er noe mer enn en grei avtale mellom dere.

3. Nyskilt: Kommer med en viss bagasje, gjerne i form av familiebil med barnesete, bor ofte i en stusselig leilighet med leftovers fra det havarerte ekteskapet, noe som forklarer feminine islett i form av pynt og duker. Den nyskilte mannen kommer hovedsakelig i to hovedtyper:

a) Nyskilt type 1: Bitter og sur, uten intensjoner om å la en ny drittkjerring få innpass på områder hvor han kan risikere å få hjertet sitt knust. Vil gjerne ha uforpliktende seksuelle forhold, med mye prat om hvor dårlig sexliv han hadde med kona og hvor dårlig hun har behandlet ham. Utvikler seg ofte til type 2 mann med tid.

b). Nyskilt type 2: Har i enkelte tilfeller gått igjennom en periode som type 1, men dette er ingen forutsetning. Dette er mannen som ikke føler at livet er bra uten rekkehus, Volvo og barn. En snill type som gjerne vil ha et forpliktende forhold så fort som mulig, men som kan føles en smule klam fordi du på sett og vis bare er en nødvendig rekvisitt i den trygge tilværelsen han ønsker seg. Kan ofte ha noe litt gubbeaktig over seg, og setter stor pris på hjemmebakst og bilferie.

4. Seriemonogamisten: Kjærestemann som har flere (ofte mange) lengre forhold bak seg som alle har skjært seg av en eller annen grunn. Relativt sjelden type i 30-årene, fordi de ikke er single lenge om gangen. Kan ha et visst islett av å være ekstremt kravstor, ofte som følge av tidligere relasjonserfaringer, hvor de har blitt ”bevisstgjort” hva de føler behov for – dvs fotomodell med store pupper og doktorgrad i filosofi. Kan dessuten finne på å forklare deg hvorfor du oppfører deg som du gjør fordi de har ”kjent” mange kvinner. Hvis du blir kjæreste med en slik er det alltid en relativt stor fare for at han dumper deg etter ca ett års tid, fordi han ikke ser at det er mulig for dere å bli gamle sammen.

5. Evig ungkar: Menn som i 30-årene ikke har prestert noen forhold som har vart lenger enn noen måneder. Finnes også i flere utgaver:

a) Evig ungkar type 1: Har ofte en morsom jobb og mange venner, er glad i øl. Føler behov for en kjæreste, spesielt omkring klokken fem søndags morgen når han går alene hjem. Ellers i uka har han vanligvis ikke tid. Syns han er et stort catch og at han fortjener det samme tilbake, dvs. han ønsker seg vanligvis samme type kjæreste som seriemonogamisten.

b) Evig ungkar type 2: En litt sårbar og skjør type som gjerne deler sine innerste tanker og følelser med deg. Ikke så veldig opptatt av sex, men kjærlig, omtenksom og helt brukbar. Ønsker seg veldig en sjelevenn, men har for mange psykiske sperringer for å få det til. Dette er den kategorien menn som alltid dumper deg med utsagnet ”det er ikke deg, men meg”. En relativt sjelden underkategori av denne typen er ham du alltid lurer på om kanskje er homo, dvs han som har veldig god kontakt med sine feminine sider, men som ikke helt får det til å svinge mellom laknene.

c) Evig ungkar type 3: Denne typen vil ingen av oss ha så han er egentlig ikke veldig aktuell. Bor hjemme hos mamma, har ofte ikke jobb eller noen interessante fritidssysler. Ser oftest ikke ut i måneskinn og har lite, om noe, erfaring med det motsatte kjønn.


Rare jenter og slemme jenter


Jeg liker Yoshimoto Naras jenter. Han lager fine sure jenter som sier ting som "I don't mind if you forget me".Rare damer


Livet er en oksymoronisk konstruksjon

Og mer er det kanskje ikke å si om den saken. Høsten er en grisebra oppfinnelse. Jeg lukter dritgodt. Kjærligheten er en stinkende rose.

Dagsform bursdag...

Og det føles ikke bra. Det føles gammelt. Ihvertfall i dag.