Site Meter REALITY CHALLENGED - Hore? Ja, så er jeg vel det da.

Hore? Ja, så er jeg vel det da.

Den svenske bloggeren Isobel (takk Sonitus.org) skrev for noen dager siden et utmerket innlegg som heter "Jag är hora,förstås" hvor hun argumenterer for at det tross alt er bedre å være hore enn madonna hvis en først må forholde seg til den slags. Og det må jo desverre seksuelt frigjorte kvinner gjøre. En madonna er en aseksuell skapning som til og med evner å sette barn til verden uten å kopulere først. En hore er et vesen som er så til de grader seksuell at hun tar betalt for det (noen som ser motsetningen? hm...).

Balleløse menn med morskomplekser (alle vet at mødre ikke har sex) foretrekker damer uten seksuelle behov - altså madonnaer -  som jo ikke har noe problem i verden med å knipe igjen knærne, og de mennene som liker dem fortjener vel egentlig ikke annet enn et liv dømt til evig seksuell frustrasjon. Hvis noen av disse halvmennene leser dette så håper jeg internett og høyrehånda di føles som en fullgod erstatning for et virkelig sexliv.

Ikke noe rart at kvinner som har litt større krav til livet må ta til takke med horestemplet mao, og det til tross for at vi til stadighet blir påminnet at det ikke er en måte å bli gift på. Heldigvis trenger ikke kvinner å bli gift for å få sex lenger, snarere tvert i mot. Menn er stort sett mye lettere på tråden enn kvinner, bortsett fra at de da ikke er horer, men ordentlige mannfolk. Det er en grunn til at menn trenger manualer på størrelse med bibelen for å få seg et ligg, mens kvinner bare trenger å innfinne seg på et åsted hvor sjekking foregår og smile. Der det finnes oppskrifter på hvordan du skal få damer til sengs for menn finnes det oppskrifter for hvordan du skal bli gift for damer.

Frem til den tid da menn endelig har klart å ta avskjed med mødrene sine lever jeg altså bra med horestemplet, og kan til og med finne på å ta initativer i forhold til menn og gå med utringede kjoler, selv om det visstnok dømmer meg til peppermøstatus for resten av livet. Når det er sagt tror jeg ikke på det heller fordi jeg tror det finnes mange menn som har mer baller enn som så.


Kommentarer:
Postet av: Terje

Igjen, er det virkelig noen som fortsatt mener jenter med fart på sexlivet er horer, i 2006? Jeg tror fortsatt ikke noe på det. Jeg kjenner ingen.

30.04.2006 @ 21:00
URL: http://terje.mrbacon.info
Postet av: Brom

Det har du helt rett i, de fins i hopetall.:=)Artig innlegg. Jeg klarer forøvrig ikke å skjønne koblinga mødre damer uten seksuelle behov menn som foretrekker sistnevnte. Hva er egentlig seksuelt frigjort? Frigjort fra hva?Sier du at menn med nære bånd til mammaen sin er dumme, fantasiløse menn med trang til å undertrykke sin kjæres seksuelle behov? Og hva da med mødrene deres - hvem eller hva er det som gjør dem til mødre i den forstand du refererer til ("madonnaer" som ikke har sex?)Jeg bare kaster ut spørsmål her, egentlig litt uten å vite hva jeg egentlig spør om.:=)

30.04.2006 @ 21:12
URL: http://www.omelett.org/blog
Postet av: Brom

Den første setninga mi der var til Leni, ikke til Terje.. om noen lurte.:=D

30.04.2006 @ 21:14
URL: http://www.omelett.org/blog
Postet av: Iversen

Lurer litt på om dette at jenter som får seg mye sex automatisk er horer er noe som egentlig ikke forekommer like mye lengre. Enig med Terje der, er dette er en litt kunstig problemstilling?

30.04.2006 @ 21:23
URL: http://iversen.weblogg.no
Postet av: Iskwew

Iversen, dette er ikke en kunstig problemstilling. Muligens er det mindre av det en generasjon yngre enn meg, men i min generasjon er det mer utbredt enn jeg trodde.Leni: Kvinner trenger vel ikke smile en gang, i hvert fall ikke om de har utringing :o)

30.04.2006 @ 21:30
URL: http://iskwew.weblogg.no
Postet av: Iversen

Greit. Jeg glemte at vi ikke var helt jevnaldrende. :p Personlig har jeg opplevd mer mobbing av gutter som puler rundt, enn jenter. Altså. Liksom. Ikke meg, men andre. Err.

30.04.2006 @ 21:31
URL: http://iversen.weblogg.no
Postet av: Leni

Terje: Hm...horer er vel brukt i litt overført betydning her, men du ville blitt overrasket over hvor mange menn som faktisk mener at kvinner som er lettlivede ikke er den typen kvinner som en innleder seriøse forhold til.Brom: Godt å høre at de finnes i hopetall. Vet ikke om jeg er istand til å svare på spørsmålene dine i søndagsslapp tilstand: Når det gjelder seksuelt frigjort er vel det en betegnelse på kvinner som også kan finne på å ha sex uten følelsemessig bindende relasjoner. He he - og jeg har aldri ment at menn som har nære relasjoner til moren sin ikke takler kvinner med et aktivt seksualliv, det var satt på spissen. Madonnamyten bygger jo på en kvinne som bare er mor og ikke noe annet, og når menn leter etter kvinnen i sitt liv kan det av og til virke som om de leter etter kvinner som er ordentlige og skikkelige, omtrent som sine mødre.Iversen: Du ville ikke trodd dine egne ører hvis du hadde møtt noen av de mennene jeg har møtt de siste årene.

30.04.2006 @ 21:35
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Leni

Iskwew: Puh - godt du dukket opp her nå og underbygde mine teorier :). Og jeg er ikke helt sikker på det der med generasjonene heller...

30.04.2006 @ 21:36
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Iversen

Hva fulle menn sier når de ikke får sex av noen de trodde de lett skulle score med og hva den normale gjennomsnittsmannen egentlig mener i edru tilstand - det er to ting jeg syns man bør skille på.

30.04.2006 @ 21:38
URL: http://iversen.weblogg.no
Postet av: Brom

Leni: Det er kanskje ikke en selvfølgelighet, men kan man muligens si det samme om kvinner som leter etter menn? (Jeg antar vi her snakker om dem som leter etter fast partner - hverken menn eller kvinner som er ute etter kun et ligg er vel videre interessert i å havne hjemme hos noen hvor vedkommedes barn løper inn på soverommet morgenen etter)?Altså: Hvis en kvinne er ute på sjekkern for å finne seg en mulig livspartner, så vil hun vel helst ha en stabil en? Altså en "ordentlig" og "skikkelig" kar? Jeg tror jeg skal være litt enig med Iversen her (med all respekt å melde); dette er en litt konstruert problemstilling. Menn som er ute og sjekker (det være seg for livstidspartner eller one-night) leter nok ikke etter noen madonna, tvert imot. Tror nå jeg. Og dessuten er det mer sannsynlig at det er jentene som kritiserer jentene når de "ligger rundt", og ikke gutta - gutta har nok med å klage på kompisene sine som "bare driver og puler rundt" (noe de gjør fordi de er misunnelige) :=DAnyways.. dette er meg som babler i vei.:=)

30.04.2006 @ 21:44
URL: http://www.omelett.org/blog
Postet av: Guri

Jenter som vert kalt horer fordi dei har sex, til og med av edru menn, er ei heilt reell problemstilling... Dessverre. Ei frigjort kvinne er vel ei som gjer som ho sjølv vil uavhengig av kva andre meiner? Antan det er å ha sex med mange eller få ;)

30.04.2006 @ 22:06
URL: http://raudstjerne.blogspot.com
Postet av: Leni

Iversen: Faktisk har jeg vært vitne til slike holdninger blant helt edru menn, når de er fulle gir de blanke i den slags. Desverre finner du slike holdninger blant folk du aldri ville mistenkt for slikt. Brom: Når det gjelder mødre så tror jeg kanskje du har misforstått meg litt. Jeg mente at det finnes en del mennesker av begge kjønn som ikke liker å tenke på at ens egen mor er et seksuelt vesen. Generelt har folk lite problemer med mødre som sådant.Og når det gjelder hva menn ser etter i en fremtidig livspartnere, er min erfaring at de vanligvis foretrekker at det er de som har flest hakk i sengegjerdet. Når det er sagt handler dette om mer enn sex per se, det handler egentlig mer om hva slags kvinneideal mange menn har. Og det idealet handler ofte ikke om en kvinne som har de fantasiene de selv har. Der tror jeg mange kvinner som har vært utsatt for gifte menn kan istemme med meg, som singel kvinne på min alder er det ikke uvanelig å møte menn som leter etter noe utenfor ekteskapet som de ikke får hjemme. Guri: Bifalles :)

30.04.2006 @ 23:00
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Iversen

Jeg har opplevd det samme, bare at det da er kvinner som i edru tilstand snakker om hvor horete den og den mannen er fordi han ligger med mange. Jeg vet ikke hvor jeg vil med dette, men det føles riktig å opplyse om det.

30.04.2006 @ 23:24
URL: http://iversen.weblogg.no
Postet av: Iskwew

Enig med Leni her, de trenger virkelig ikke være fulle. Dette er holdninger som kanskje ikke uttales, ettersom det ikke er helt logisk, men det er uansett merkbart.Psykologisk litteratur har masse om dette her, Hore/Madonna-komplekset som det kalles.I Brasil er hore/madonnakomplekset innpodet i alle menn, de gifter seg bare med dydige piker, mens de drømmer om litt mindre dydige piker. Det er kanskje ikke så ekstremt her, men at det ligger der, selv i 2006, det er helt banna bein. Du kan stole på meg vettu :o)

30.04.2006 @ 23:29
URL: http://iskwew.weblogg.no
Postet av: Sexy Sadie

Det der blir vi visst aldri ferdig med....Jeg er nok selv en dame som er "lett på tråden",(hva for slags uttrykk er det egentlig?) og som sjekker fyrer hvis jeg har lyst. Og som tar mine egne beslutninger i mitt eget liv. Kanskje vil jeg aldri mer få en seriøs kjæreste i den her byen mer.Samtidig jeg kjenner mange fyrer som aldri får seg en seriøs kjæreste fordi de har vært for mye og viftet med kuken sin også.Det blir slik, når man lever som singel, lever man et helt annet liv enn når man er del av et par.

30.04.2006 @ 23:32
URL: http://www.ssbaby.blogspot.com
Postet av: Leni

Iversen: Nå tror jeg egentlig ikke promiskuitet er det mest avgjørende for hvorvidt en kvinne får et horestempel eller ikke, og jeg kan også si at menn eller kvinner som har hatt 100 sexpartnere i løpet av et år kanskje er litt for løse i strikken. Iskwew: Takk nok en gang for at du redder en migreniker med dårlige argumentasjonsevner. Hore/madonna komplekset er akkurat det jeg er ute etter, og jeg tror faktisk en god del menn ikke er klar over at de har slike heller :)

30.04.2006 @ 23:36
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Sexy Sadie

"jeg kan også si at menn eller kvinner som har hatt 100 sexpartnere i løpet av et år kanskje er litt for løse i strikken."Jeg ser ikke problemet så lenge de beskytter seg selv.

30.04.2006 @ 23:38
URL: http://www.ssbaby.blogspot.com
Postet av: Leni

Sexy Sadie: Jeg syns vel det at man sjekker og forsyner seg med det man vil ha ikke bør være noe som diskvalifiserer en for noe som helst. Og det er godt mulig det ikke gjør det heller. Når jeg snakker om 100 partnere er jeg vel like så undrende som jeg er fordømmende. Jeg ar en forestilling om at en ikke skal ligge med folk som en ikke liker, og jeg skjønner vel rett og slett ikke hvordan det er så mulig å møte så mange en virkelig liker i løpet av ett eneste år. Men jeg beveger meg kanskje i feil kretser :)

30.04.2006 @ 23:42
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Iversen

Nå må jeg innrømme at jeg mista hele poenget med det originale innlegget ditt, Leni. :p Hva vil du egentlig frem til? Er målet bare å si at om påstanden "jenter med aktivt ute/sexliv kalles horer av noen" stemmer, så går du med på å bli kalt "hore"?I så fall tolket jeg deg helt galt, jeg skummer ofte gjennom for fort. Jeg oppfattet dette som en kommentar til hvor tullete det er at spesifikt kvinner får et horestempel, og da reagerte jeg mest på at dette selvfølgelig ikke er noe kvinner har enerett på å klage over.

30.04.2006 @ 23:43
URL: http://iversen.weblogg.no
Postet av: Sexy Sadie

Leni.Du husker de TromsøGutta som konkurrerte om å legge ned flest damer på et år? Det ble jo litt huskestue, men jeg tror det ville vært mer baluba hvis en jentegjeng hadde hatt samme veddemål. Av årsaker som det har blitt diskutert overfor.

30.04.2006 @ 23:44
URL: http://www.ssbaby.blogspot.com
Postet av: Iskwew

Leni: Det er mange menn som ikke er bevisste på at de har slike holdninger. Men de ligger der, i veldig mange, og pakkes inn i andre ting. Jeg skrev dette i bloggen en gang, om at menn nok vil ha en gjennomsnittskvinne:Seksualitet er visst ekstra vanskelig. Der skal vi ikke være erfarne, siden historien vår da blir en trussel. Ikke pågående, for det er mannen som skal jakte. Men ikke uerfarne, for det blir kjedelig. Erfarne, slik at vi vet hva som gir mest nytelse. Men det må for all del ikke være en antydning av at vi på noen måte har skaffet oss denne erfaringen sammen med andre menn. Selv om vi er 43

30.04.2006 @ 23:48
URL: http://iskwew.weblogg.no
Postet av: Leni

Iversen: Ha ha - du har nok misforstått meg litt ja. Og jeg har nok migrene til at jeg ikke klarer å holde tømmene stramt nok heller. Det jeg vel sier i innlegget mitt er at det er helt greit å være på horesida hvis madonna er det andre alternativet. Og at de som kaller kvinner for den slags er tullinger en ikke bør høre på. Sexy Sadie: Jeg vet ikke om jeg husker de gutta helt, erindrer noe om noen karer som befant seg i syden med listene sine, men vet ikke om det var de samme. En jentegjeng som hadde hatt det samme veddemålet ville det nok blitt enda mer bråk om, men damer ville kanskje ikke inngått slike veddemål?

30.04.2006 @ 23:49
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Iversen

Da tror jeg bare jeg skal mumle noe om overkonstruksjon og umodent spasere videre til andre diskusjoner.

30.04.2006 @ 23:52
URL: http://iversen.weblogg.no
Postet av: Leni

Iskwew: ha ha - de vil ha en gjennomsnittskvinne med store pupper med doktorgrad i filsofi som jobber deltid som modell :)

30.04.2006 @ 23:53
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Iskwew

Leni, jeg tror de fleste menn klarer seg uten den doktorgraden :D Resten er sikkert brillefint.

01.05.2006 @ 00:00
URL: http://iskwew.weblogg.no
Postet av: Iskwew

Forøvrig hadde jeg et punkt om pupper i den bloggen også, som det eneste unntaket:Det er alltid et unntak. En kvinnes bryster kan med fordel være store. Men ikke fake. Okay, det gjør ikke så mye at de er små, men det er brillefint om de er store.

01.05.2006 @ 00:01
URL: http://iskwew.weblogg.no
Postet av: Leni

Iversen: Overkonstruksjon? Hm...min eller din? :)Iskwew: Når det gjelder den doktorgraden bygger vel det på personlige erfaringer...dvs at det er sånne damer noen av de jeg faller for ønsker seg. Og ingenting bør være fake...

01.05.2006 @ 00:04
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Se

Leni.Hvis slike jentegjenger som kan finne på noe så merkelig finnes, håper jeg de er såpass smarte at de ikke står frem i media om alle fyrene de deiser. ;)

01.05.2006 @ 00:06
URL: http://www.ssbaby.blogspot.com
Postet av: Iskwew

Leni, noe sier meg at du da ikke faller for en norsk gjennomsnittsmann :o)Jeg tror Iversen rodde over til en annen blogg eller noe.

01.05.2006 @ 00:07
URL: http://iskwew.weblogg.no
Postet av: Lise

En madonna skal være kona og en hore elskerinnen, i alle fall utad. Men mye skjer bak lukkede dører, og kanskje er vi litt begge deler, vi kvinner?Vi vil jo selv gjerne bo med en snill og trygg bamse, men faller for de "slemme" gutta.Kan det være hormoner?

01.05.2006 @ 00:09
URL: http://www.manillusion.no
Postet av: Tiram

Iversen driver og stalker meg, han :D

01.05.2006 @ 01:28
URL: http://tiram.org/blogg/
Postet av: Brom

Lise: Spikeren på hodet. Takk.Konseptene "hore" og "madonna" er jo for søren like konstruerte som den "problemstillingen" som det settes lys på i dette innlegget. Hore/madonna-konseptet er dermed veldig lett å ta tak i og bruke som argument i hvilken som helst diskusjon om sex eller kjønn. Det samme gjelder for eksempel dumsnill bamse / bad guy-konstruksjonen på mannssiden. Ikke kom og fortell meg at ikke kvinner vet å spille på strengene sine - jeg aner en viss holdning blant de kvinnelige debattantene her inne om at menn er noen s(n)abla dumme vesener og at kvinner er superavanserte vesener (noe jeg kun i veldig liten grad kan gå med på), men poenget er at å diskutere sånne ting som dette uansett blir konstruert. Begge kjønn vet å spille på hver sin greie i enhver situasjon, hvor utfallet igjen avhenger av hvor man vil hen. Generalisering er vel cluet her i denne debatten, som i de fleste debatter - noe vi alle bedriver for å holde det igang :=)

01.05.2006 @ 01:44
URL: http://www.omelett.org/blog
Postet av: Gisle

Ja dette var et tema som tydeligvis engasjerte mange :) Og som mann så kan jeg bekrefte at det finnes menn som ser ned på kvinner som har hatt mange partnere. Jeg kjenner opp til flere av dem. Du har nok helt rett Brom at begge kjønn spiller på "sine strenger". Men det finnes faktisk noen menn som ikke spiller i det hele tatt! De mener dønn seriøst at det er helt ok at de selv puler rundt, men en kvinne som gjør det samme ville de ikke blitt sammen med om det så skulle snø snøballer i helvete.Hvorfor noen er blitt slik må du ikke spørre meg om. Kanskje de har hatt en vond barndom, eller at det rett og slett er et mindreverdighetskompleks?En del av disse "mannfolkene" er også livredd for å bringe med et leketøy i sengen. Å hjelp! En dildo! Jeg blir utkonkurrert.Jeg innrømmer det: menn er noen rare skapninger...

01.05.2006 @ 02:42
Postet av: Leni

Sexy Sadie: Jeg kjenner at jeg hadde likt det hvis en jentegjeng gjorde noe slikt, bare for å se reaksjonen ;)Iskwew: Du er definitivt inne på noe der, og Iversen ble kanskje litt sur eller noe.Lise: Kloke ord! Og det er vel noe av poenget - at vi mennesker veldig sjelden kan kategoriseres som verken det ene eller det andre. Vi er som oftest litt mer sammensatte enn som så - heldigvis :)Tiram: Så det var dit han forsvant ;)Brom: Jeg tror vi begynner å nærme oss - poenget er vel at jeg selvsagt ikke har noe lyst til å bli kalt hore, men at i valget mellom to motsetninger må jeg altså velge det fremfor det andre. Noe som igjen viser hvor stupid slike konstruksjoner er. Desverre var jeg ikke klar nok i hodet mitt i går til å gjøre det tydelig nok i kommentarfeltet mitt.Når det er gjelder kvinner som vet hva de driver med så gjør vi selvsagt det, og når Iskwew og jeg selv kanskje virker litt bittre og mugne på kvinnekjønnets vegne er det bare fordi vi har litt for mange dårlige erfaringer bak oss (kfr datehælvete). Imildertid er jeg fullstendig klar over at menn ikke er noe verre enn kvinner, noe den siste setningen i innlegget mitt til fulle skulle indikerer :)Gisle: Godt det kom en mann inn som kunne bekrefte det enkelte av oss kvinner også har observert.Hvorfor enkelte menn ser ned på kvinner som oppfører seg som seg selv vet jeg ikke, men at dobbelte standarderer eksisterer er det ikke tvil om. På sett og vis har jeg vel en følelse av at det dreier seg om at disse mennene ønsker seg noe som er bedre enn seg selv og at opphøyde kvinner ikke ligger med hvem som helst. Og rare skapninger er vi vel alle :)

01.05.2006 @ 11:25
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Hertugen av Løkka

La nå damene bare pule rundt. Alt man trenger er å venne seg til den tanken om at hun har pult flere/ ligget med kompisen din og forstå at det egentlig ikke betyr noe som helst. Vi må fokusere på noe annet, noe som gagner

01.05.2006 @ 11:45
Postet av: kari

Idiotisk med doble standarder og latterlig pesslaust med menn som ikke takler damer som bare spiller det samme spillet de driver med selv. Men når det er sagt ville nok ikke jeg heller valgt en fyr som har sex med flere på omgang, eller hadde 100 på lista sist år, som kjæreste..men det har ikke noe men at jeg har noe imot dét i seg selv, jeg hadde bare ikke følt meg ekslusiv, mer som en av de mange. Og man har jo heller ikke lyst til å være sammen med noen som ikke gir deg den eksklusiviteten..

01.05.2006 @ 11:49
Postet av: Brom

Leni: Ja, jeg tok poenget ditt allerede i starten - men så ble jeg bitt av kveruleringsbasillen, hehe ;=)Men så vil jeg igjen prøve å korrigere deg litt (etter hva mitt syn tilsier): De mennene som ser ned på kvinner som lever slik de vil og bruker sin fulle rett til å ha sex med hvem de vil når de vil, er _ikke_ slik som disse kvinnene, tror jeg.. Dvs. det er ikke (nødvendigvis) menn som selv "ligger rundt", hvis du skjønner hva jeg mener, som rakker ned på disse kvinnene. Jeg tror nemlig at menn som lever "promiskuøst" (grusomt ord! :D) selv skjønner verdien i at kvinner også lever slik - altså en slags altruisme, kanskje: Gjør mot andre slik du vil andre skal gjøre mot deg. De mennene som sjelden eller nesten aldri "får seg noe" er mer tilbøyelig til å rakke ned på kvinner som er seksuelt frigjorte - am I on to something? Det virker på meg mest logisk, og det er også sånn jeg har erfart menn. Gisle: ja, jeg vet at de fins, men jeg ser dem sjeldnere og sjeldnere, og jeg husker faktisk ikke sist jeg møtte en mann som sa noe slikt - mulig jeg fortrenger det, jeg mener: Hvem i all verden gidder egentlig å legge på minnet hva en gretten gubbe måtte mene om kvinner?

01.05.2006 @ 11:52
URL: http://www.omelett.org/blog
Postet av:

"Idiotisk med doble standarder og latterlig pesslaust med menn som ikke takler damer som bare spiller det samme spillet de driver med selv. Men når det er sagt ville nok ikke jeg heller valgt en fyr som har sex med flere på omgang, eller hadde 100 på lista sist år, som kjæreste..men det har ikke noe men at jeg har noe imot dét i seg selv, jeg hadde bare ikke følt meg ekslusiv, mer som en av de mange. Og man har jo heller ikke lyst til å være sammen med noen som ikke gir deg den eksklusiviteten.."Nå er ikke det å ha pult mange det samme som å ha hatt mange kjærester. Så hvis en fyr er glad i deg og blir din kjæreste så er du jo "ekslusiv" uansett hvor mange han har pult i sin fortid.

01.05.2006 @ 12:31
Postet av: Nemolom

Godt sagt, Hertug.Jeg vil vel tro at begge kjønn kan skremmes av en partner som har pult rundt mye - om vi søker etter en fast og varig en, og det gjør vi jo? Kan det være at vi ubevisst tenker at "om han/hun har lang erfaring med å få pult når og hvor som helst; hva vil vedkommede finne på mens vi er sammen?"Uansett, har man ført blitt sammen så vil vel ikke den andres statistikk være så problematisk lengre? Jeg innbiller meg at den først og fremst betyr noe i den innnledende fasen. Det er i allefall i den fasen at sjalusien herjer som verst i meg...

01.05.2006 @ 19:53
URL: http://www.nemolom.com
Postet av: Sus Scrofa

Alle kvinner er horer - alle, unntatt Mor [tm], selvfølgelig. Men seriøst, vel er det fortsatt sånn at det er forskjell på forventninger til menn og kvinner, men hvis man fortsatt pådrar seg _horestempel_ bare fordi man spiser av kakefatet, så syns jeg helt oppriktig at man bruker for mye tid på å vandre i feil sfærer. Noe annet er hvis man har seg med feil person gjentatte ganger, det er ustilig. Det er kanskje ikke horete sånn rent seksualmoralsk, men det er whitetrashhorete sånn rent estetisk, og det er verre.Forresten, selvsagt har mamma sex. Jeg minnes den gangen hun inviterte meg hjemover for å hilse på "den mannen jeg driver og ligger med". Noe jeg unner dem begge.

01.05.2006 @ 20:24
Postet av: O!

Hihi... her kommer feedback.. funker bra som bare det, takk for gode råd.... ;-)

02.05.2006 @ 10:54
URL: http://www.chipit.no
Postet av: Leni

Hertugen: Du har fullstendig rett! Jeg kan like en slik pragmatisk innstilling om å fokusere på det som gagner.Kari: Vel - når det gjelder eksklusiviteten er det vel en relativt stor triumf hvis en kar dumper hundre damer for å være kjæresten din, tror faktisk jeg hadde tenkt slik. Jeg hadde i hvert fall ikke trengt til å bekymre meg for at han skulle mene noen andre var bedre enn meg i senga ;)Brom: Du var mistenkt for å være grepet av kveruleringsbasillen ja ;). He he- og du er helt sikkert inne på noe når du mener det er de mennene det aldri blir noe på som slenger mest med leppa. Anonym: Bifalles!Nemolom: Statistikken taler vel imot oss uansett har jeg en mistanke om, så en får vel bare slå seg til ro med at ingenting er 100% sikkert uansett. Jeg mistenker at jeg hadde vært mer paranoid med en kar som ikke hadde pult rundt overhode enn med en som hadde fått prøvd en del. I sistnevnte tilfelle har han jo hatt et sammenligningsgrunnlag når han valgte meg i hvert fall, og trenger ikke lure på om det finnes noe bedre der ute (noe det selvsagt ikke gjør- ha ha).Sus Scrofa: Hm... har seg med feil person gjentatte ganger? Hvorfor er det whitetrashhorete? Og hva er en feil person? Se det lurer jeg på... :)

02.05.2006 @ 11:25
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: O!

Usj, ble feil under postingen her, du får slette litt av de mange postingene mine.. ;)

02.05.2006 @ 13:55
URL: http://www.chipit.no
Postet av: Leni

O!: Hyggelig at det virket. Og jeg har slettet :)

02.05.2006 @ 14:04
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Sus Scrofa

Det jeg mener, er at det ikke nødvendigvis er "OK" å ludre rundt med feil person. Moralsk sett vet jeg om verre ting enn bortkastede kroppsvæsker, men hvis man våkner opp i gnage av seg armen-modus for ofte, så oppfører man seg kronisk dumt. Og det er ustilig. Og utiltrekkende. Hvis ei jente har mye sex, så er det greit. Hvis hun unnskylder seg for sexlivet med at hun ofte er dum, _da_ mister jeg respekt. Ikke fordi hun har seg, men fordi hun er dum. (Hvis hun trekker på skuldrene og sier at det bare blir sånn, litt moro må man jo ha og det finnes verre ting enn et mislykket nummer - ja, så er det også helt OK.) Mulig det du skrev om å ikke ligge med noen man ikke liker, er litt av samme resonnementet.Og hvis du ikke vet hva feil person er, så har du vært heldig :) (Hvor mange samleiepartnere jeg selv har hatt? I forhold svarer jeg "én for mye". I single perioder svarer jeg "én for mye, én for lite".)Forresten, madonnaer har seg også. Se på Munchs. Fuld af al Jorderigs Skjønhed, som han selv skrev, og dette var en mann med et mildt sagt ambivalent forhold til kvinneskeheten. Så man kan godt være begge deler. Bland gjerne inn "kokke" også, så er en manns lykke gjort :-o

02.05.2006 @ 21:50
Postet av: Leni

Sus Scrofa: Coyote ugly fenomenet er vel like ustilig uavhengig av kjønn, og har en såpass dårlig vurderingsevne i fylla gang på gang bør en kanskje revurdere alkoholvanene sine en smule. Målet må være å bare ligge med folk en liker (ihvertfall der og da og litt til), så slipper en bondeanger og følelsen av å ha ligget med én for mye ;)

02.05.2006 @ 23:15
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Sus Scrofa

Nettopp. Like ustilig uansett kjønn - men nå kommer det kanskje protestkommentarer?

03.05.2006 @ 00:03
Postet av: Brom

Jeg har ikke sett Coyote Ugly, så jeg skal ikke protestere.:=)

03.05.2006 @ 02:12
URL: http://www.omelett.org/blog
Postet av: Leni

Sus Scorfa: Bifalles :)Brom: Du trenger ikke å ha sett filmen, den har ikke så mye med uttrykket å gjøre.

03.05.2006 @ 19:12
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Brom

Hehe... "Dumme meg!":=D

03.05.2006 @ 19:32
URL: http://www.omelett.org/blog
Postet av: Nemolom

Ja du har nok rett - statistikken kan brukes begge veier. Er man så interessert i noen at man vil være kjæreste med vedkommede så godtar man jo som oftest endel. Jeg har en teori om at voksne mennesker aldri forandrer seg så mye som akkurat når de er forelsket. Så forelskelse er da bra for noe i allefall...

03.05.2006 @ 22:35
URL: http://www.nemolom.com
Postet av: Leni

Brom: Er du ironisk nå eller negger du meg bare? Eller har du vært like heldig som undertegnede og ungått fenomenet?Nemolom: Det der med at folk forelsker seg er egentlig en uting, fordi min erfaring er at denne forandringen reverseres når forelskelsen begynner å dabbe av og da sitter man der med en person man kanskje ikke engang liker...(Nå var jeg negativ nå..noe som kan tilskrives kontoen "Sur fordi hele verden er sånn våreforelskede" om dagen)

03.05.2006 @ 22:42
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Brom

Leni: Jeg var ironisk egentlig, kanskje mest på min egen bekostning - jeg visste jo at filmen har lite med uttrykket å gjøre, men jeg formidla ikke humoren i at jeg "ikke har sett den" godt nok. Ris til egen bak, sort of. :=)Når det er sagt er alternativ nr. 2 også tilfelle - jeg har sjelden opplevd å angre spesielt mye på hverken faste eller løse forhold - okei, kanskje ett da.:=D

03.05.2006 @ 22:48
URL: http://www.omelett.org/blog
Postet av: Leni

Brom: Anger er for feiginger, det finnes jo så mye annet bra å bekymre seg over...

03.05.2006 @ 23:37
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Sus Scrofa

Nå som saklighetsstillheten har senket seg over dette emnet, så har jeg et par konstruktive kritikker til postingen.1) Tittelen kunne med fordel ha vært kortet ned til for eksempel "Me, ho? Eh?"2) Selv om man har internett og Palmela Handerson, så er det alltids greit med en rull Lambi eller Leni for hånden.

11.05.2006 @ 16:20

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1199863