Site Meter REALITY CHALLENGED - n00bie me 2

n00bie me 2

Ikke så rart at jeg hadde problemer med dama (som jeg faktisk drepte til slutt). Når man er såpass av en amatør og idiot at man faktisk velger å gå helt feil vei, dvs gå til de vanskeligste fellene og fiendene før man er klar for det (både i forhold til bevæpning, evner og mentalt) er det ikke rart man blir slaktet som en slapp sild gang på gang. I den virituelle verden er nemlig utfordringene til en viss grad tilpasset tilervervede evner. Det er intet mindre enn genialt.

Jeg stemmer for at den virkelige verden blir slik også. Jeg skulle feks ikke ha debutert seksuelt før jeg var minst 20, og ihvertfall ikke fått min første kjæreste før jeg var minst 32. Privatøkonomi tror jeg ikke jeg er beredt til før jeg nærmer meg 60. Og skal livet ha andre vanskelige ting på lur ønsker jeg at de ikke dukker opp før ferdighetene mine står i et proposjonalt forhold til utfordringene, dvs at jeg har fått øve meg på mindre demoner først.

Spillutviklere burde altså få prøve å være gud litt, da ville vi fått en verden hvor små coladrikkende og pizzaspisende gutter med kublikk faktisk klarte å sjekke opp damer med slike rumper:

Slemme damen

Kommentarer:
Postet av: Knut Stian Olsen

dreams, sweet dreams

29.01.2006 @ 01:41
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Vaktmesterinnen

" Hva snakker hun om..?"

31.01.2006 @ 17:38
Postet av: Leni

Ok da...jeg har tatt hintet ;)

31.01.2006 @ 18:50
URL: http://mihoe.weblogg.no/
Postet av: Vaktmesterinnen

hihihi...jeg tenner snn p nerde-faktene dine, s ikke slutt beibi;)

01.02.2006 @ 01:15

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/666399