Site Meter REALITY CHALLENGED - Mis(s) Demeanor's husarrest og AKP til ære for LoRdx

Mis(s) Demeanor's husarrest og AKP til ære for LoRdx

Cosmo aka snikende pelsdott aka Mis(s) Demeanor har fått husarrest fordi hun ikke klarer å finne veien hjem. De siste ukene har jeg stiftet stadig nye bekjentskaper fra hele byen som har funnet den vandrende kattestrofen langt hjemmefra. Hun er så til de grader forvirret at jeg begynner å mistenke at det er noe alvorlig feil med dyret. Hovedteorien er at hun er en ukastrert hannkatt fanget i en sterilisert hunnkatts kropp og derfor er på stadig jakt etter parringsvillige artsfrender av samme kjønn. Dyret er altså katteverdenenes første kjente transseksuelle og jeg tror hun går harde år i møte all den tid jeg ikke har tenkt til å spandere på henne en kjønnsskifteoperasjon. Det er selvsagt mulig hun lengter hjem til vestkanten, hun stammer nemlig derfra, noe som kan forklares med servering av mer gåseleverpostei og roastbiff enn hun får i mitt semivegetariske hjem.

Siden hun er en katt og ikke et barn har jeg derfor bestemt meg for å holde henne inne en stund. Men det er selvsagt dyreplageri og hvis hun ikke får utløp for energien sin medfører det ustanselig jakt på mine ben og generell herping av omgivelsene. Så løsningen har blitt innkjøp av sele slik at hun kan gå tur med meg, eller snarere at jeg kan få lov til å gå etter henne. Her om dagen hadde vi jomfruturen og det virker som om det er enda vanskeligere å få henne til å gå pent i bånd enn å få en gammel hest til å trave eller noe sånt.

For det første er det selvsagt utrolig flaut å gå rundt med en katt i bånd, både for henne og for meg. Denslags er liksom forbeholdt litt eldre rullingsrøykende damer i pels med persere. Dessuten gikk selvsagt katta berserk da vi la ut på denne hyggeturen. Først nektet hun plent å røre seg, noe som resulterte i at hun fungerte som mopp på noen av Grünerløkkas mange støvete gater. Ekstremt pinlig. Da gategåing medfører i overkant mye oppmerksomhet fra forbipasserende bar jeg henne ned til bakgården til kunstakademiet hvor det var lite folk. Dvs det var lite folk frem til hun fant det for godt å gjemme seg innunder en stor rullestolrampe, og jeg måtte ligge med rumpa i været for å få tak i henne. Akkurat da fant selvfølgelig et par kunststuderende kjekkaser det for godt å ta en røykepause rett i nærheten. De sto der fremdeles da hun tisset i blomsterbedet rett etter at jeg hadde fått hentet henne ut. På dette tidspunktet begynte jeg å få nok og grep resolutt tak i henne for å avslutte promenaden. Men det skulle hun ikke ha noe av og for første gang utsatte hun meg for et regelrett angrep mens hun skrek slik katter som sloss gjør. Jeg begynte å blø fra to steder i ansiktet og måtte bare godta at hun nesten bet av meg den ene hånden og at folk som gikk forbi himlet med øynene og sikkert tenkte jeg var en fullstendig gal kattetyv eller noe.

24434-49Men jeg kan ihvertfall trøste meg med at selveste LorRdx har lovet meg en armkrok. Og fordi han har gjort det og fordi jeg mistenker at han liker sånt skal jeg poste mitt første (og sikkert eneste) AKP-innlegg i anledning fredagen. Her snakker vi selvsagt ikke om det politiske partiet AKP (som jeg ikke har få barndomstraumer knyttet til), men til Alminnelige-Kvinners-Pupper. Siden jeg er en sånn bluferdig en poster jeg selvsagt bare bilde av utringningen min, noe annet ville vært litt for porno for denne seriøse bloggen.

Utringning 4Her er altså utringningen min i to forskjellige vinkler (akkurat sånn passe utydelig)Kommentarer:
Postet av: Kjell

Jeg ble så svimmel at jeg glemte navnet mitt.

21.04.2006 @ 15:51
URL: http://cumgrandsalis.blogspot.com/
Postet av: "Kjell"

Fin tekst også.

21.04.2006 @ 15:59
URL: http://cumgrandsalis.blogspot.com/
Postet av: Tiram

Mja, den ser bra ut herfra:) Er det meining at Elvis, Communist Kickback og jeg skal følge opp nå?

21.04.2006 @ 16:11
URL: http://tiram.org/blogg/
Postet av: Brom

Kan du lese teksten til meg? Jeg klarer jo som menn flest bare å konsentrere meg om én ting av gangen.

21.04.2006 @ 16:29
URL: http://www.omelett.org/blog
Postet av: Hjorthen

Alminnelig du liksom...

21.04.2006 @ 17:11
Postet av: Hertugen av Løkka

Regn med at jeg kommer til å stoppe deg og forsøke å flirte hvis jeg gjenkjenner deg på gata. Løkka er ikke så stort, og nå som det begynner å bli varmt kommer jeg til å tilbringe mye tid ute i parker og på uteserveringer. Så ser du en småskjeggete tøffing som stirrer litt for lenge kan det være meg... God fredag

21.04.2006 @ 17:17
Postet av: Lise

Herlig! Helt herlig!

21.04.2006 @ 17:19
URL: http://www.fetisj.no
Postet av: Leni

Kjell Pell Potetskrell? Glemte du navnet ditt? Formely known as Utovertiss? Jeg setter spesielt pris på at du likte teksten ;)Tiram: ;)Selvsagt bør dere følge opp! Jeg vet ikke helt hvordan det kan passe inn i venstresidekommentering eller metabloggperspektiv, men dere klarer kanskje å finne på noe? Brom: He he - du får tape noe over bildene slik at du får lest den viktige kattehistorien min! Hjorthen: Jeg er ihvertfall ikke kjendis :)Hertugen av Løkka: Så lenge du lover ikke å stoppe meg en søndag ettermidag når jeg sniker meg ned til Deli de Luca for å handle inn hangovernødvendigheter er det selvsagt helt greit. Småskjeggete tøffinger høres bra ut det.Lise: Takker baby!

21.04.2006 @ 23:09
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Hertugen av Løkka

Hvis jeg møter deg på Deli en baksliten søndag er jeg mest sannsynlig en småskjeggete pyse, småskjeggete pyser tør ikke hilse på ukjente bloggfrøkner. Ingen grunn til å sky Deli de Luca på en søndag altså, ikke sikkert jeg kjenner deg igjen uansett(med mindre du har med katt i bånd da såklabert)

21.04.2006 @ 23:30
Postet av: Iversen

Jeg lurer på hva Arild "koseklumpen" Holta mener om dette.

22.04.2006 @ 10:00
URL: http://iversen.weblogg.no
Postet av: Leni

Hertugen: Godt å høre at du er like pysete som meg på søndager. Og jeg kommer definitivt ikke til å ta med katten på Deli de Luca, det ville være å tøye strikken omtrent 100 ganger for mye - hun er jo tross alt en katt og ikke en hund, så vi holder oss til bakgatene :)Iversen: Jeg tror Arild liker sånt, han må ha en ganske sterk kjønnsdritft som har satt 10 unger til verden, når det er sagt tror jeg ikke han vil innrømme det!

22.04.2006 @ 12:04
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Kent

Jeg er helt målløs over hvor fantastisk vakker gest dette er. Hadde jo vært vakrere hadde Leni drevet en mindre seriøs blogg. Men sånn er det med disse pop og kattebloggene de er for seriøse til pupper.Og ja jeg synes dette har potensiale til å bli det fineste memet i bloggverden.Jammen var jeg ikke helt målløs, men jeg er målløs i ånden. der tror jeg at jeg fant opp et utrykk dere. fantastisk språk denne norsken man kan bare finne på ting så blir det et utrykk. Leser du fortsatt? du har stamnina det kan jeg like.oj så ufokusert jeg er. ikke klarer jeg å skrive noe sammenhengene i min blogg og nå smitter jeg over med usammenhengende vrøvl på andre blogger. jeg tror jammen jeg er en fare for bloggnorge.noen må stoppe meg...

22.04.2006 @ 13:19
URL: http://www.lordx.org
Postet av: Esquil

dette kan fort score hundre virtuelle kyss på match ja.. jeg mente forresten ikke at kyssene var humbug, bare at tidspunktene man får dem på ikke alltid er tilfeldig.

22.04.2006 @ 18:06
URL: http://aasmul.blogspot.com
Postet av: Pripne Pamela

Nei NÅ altså.hihihihihi..man får den katten man fortjener!?...;D

22.04.2006 @ 20:37
Postet av: Dama

liker`e søta, liker`e...;o))

22.04.2006 @ 21:54
Postet av: Leni

Kent: Jeg har defintivt stamina når det gjelder babling. Og jeg setter pris på at du vet å verdsette skjønnheten i denne gesten, men jeg vet også at du ikke feller regjeringer ved hjelp av pupper så det får bli (når jeg tenker meg om burde pupper kunne felle regjeringer). Esquil: He he. Match er ikke noe for meg, det fant jeg fort ut. Pripne Pamela: Innrøm at du liker det, jeg vet det nok! Og det må være det dårlige forarbeidet som er gjort av snikende pelsdotts forrige eiere som har medført denne kjønnsidentitetsforvirringen hennes.Dama: Fnis ;)

23.04.2006 @ 00:46
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Gisle

Synes det er dårlig gjort av deg Leni å hindre katten et sexualliv. Selv steriliserte transeksuell katter har behov som må tilfredstilles. Dessuten så må vi ikke glemme de positive sidene for samfunnet ved at katten din bedriver utagerende festing. Dess flere potente hankatter som parrer seg med din steriliserte dess færre fruktbare hunkatter slipper til. Ergo færre plagsomme løskatter.Faktisk er det på denne måten de har utrydde malariamyggen på Zanzibar. Ved å gentrikse litt med myggen klarte de å klekke ut et stort antall sterile mygg som så ble sluppet ut. Og som malariamygg flest mesket de seg i sexorgier uten like. Med det resultat at antallet befruktningsdyktig malariamygg gikk kraftig tilbake. Et par omganger til med samme prosedyre og så var malariamyggen borte. Dette ble forøvrig en ganske uinteressant digresjon.Men men, fine pupper!

23.04.2006 @ 00:59
Postet av: Leni

Gisle: Men jeg mistenker at hun ikke har noen preventiv virkning overhode, fordi hun er ute etter kvinns! Hun er jo en hankatt innestengt i kvinnekropp. Og ville jeg at hun skulle hatt et godt seksualliv burde jeg vel strengt tatt hatt en usterilisert katt. Når det er sagt har jeg hørt at kopulering er en relativt smertefull opplevelse for hunkattene så det er kanskje ikke så mye hun går glipp av.Jeg setter forøvrig pris på slike digresjoner. Det var jo intet annet enn en genial plan de zanzibarene hadde klekket ut der :)Og takk får jeg kanskje si!

23.04.2006 @ 01:11
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Brom

Eh...Hva..?Kan dere gjenta?

23.04.2006 @ 03:11
URL: http://www.omelett.org/blog
Postet av: Tiram

Leni: Skal vi liksom være nødt til å sette puppene inn i en sammenheng og nå? Hm, kanskje jeg kunne sagt noe om to små, eh, partier på venstresida? Jeg har dessverre ikke noe videre kløft å snakke om, ellers kunne jeg sikkert funnet på noe vittig og relevant om det og.Eller går det kanskje an å gjøre noe med partiforkortelser? Du begynte jo bra med "AKP":)

23.04.2006 @ 11:31
URL: http://tiram.org/blogg/
Postet av: fr.martinsen

Men Leni da, det er klart man feller regjeringer med pupper! Hvertfall engelske statsråder. Det går an å melde seg frivillig til sånt, det er endel folk som vi kunne hatt godt av ble felt.

23.04.2006 @ 14:39
URL: http://froemartinsen.blogspot.com
Postet av: Leni

Brom: Såpass? Du får vel bare klare deg uten den fortreffelige historien om kattas kjønnsforvirring.Tiram: Kløft lar seg alltids ordne, bare å skvise armene tett nok sammen og bøye seg nok forrover...Men kroppsdeler knyttet til partiforkortelser er en utmerket ide, her har vi AKP, LoRdx har KRF, så det utrolig mange partinavn å ta av. Skjønne Venstreben feks (min første innskytelse her var Skjønne Vulvaer, men det er defintivt for porno).Fr. Martinsen: Du har defintivt et poeng! Men da må jeg kanskje begynne å infiltrere politiske kretser? Og å begynne å henge i FRP's lokaler byr meg såpass i mot at jeg ikke tror jeg er dama til å felle dem.

23.04.2006 @ 15:16
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Tiram

Er det ikke litt juks å jobbe sånn for å få til litt kløft, da? Jeg vil jo ikke en gang ta i BHer med innlegg -- å bøye og tøye og klemme sammen høres litt mye ut. Dessuten kan jeg ikke sitte sånn *og* ta bilde samtidig:)jeg har forrsten prøvd å gå med katt i bånd sjøl. Ungkatta gamlingene hadde for noen år sida blei med på ferie da vi kjørte nordover til hytta, og måtte sjølsagt få komme ut av bilen innimellom. Hun var såpass ung at det gikk *greit* -- ikke strålende, men greit. De venner seg til det hvis du begynner når de er små.Da vi fikk de to jeg har nå, var det meininga vi skulle lufte dem i bånd de første dagene -- vi turte jo ikke slippe dem ut før de hadde vent seg til å bo her. Men min daværende samboer fikk så vondt av dem når jeg prøvde å ta på kattene sele, at det blei aldri noe av -- han orka ikke se på dem vri seg ...(RV ... *Rare* Venstrebein? Hm, det er ikke mange kroppsdeler som begynner på "v" du.)

23.04.2006 @ 16:24
URL: http://tiram.org/blogg/
Postet av: fr.martinsen

Juks!! Det er klart det er juks.Juks it is, and juks it must be.Menn som sier de liker naturlige jenter best aner ikke hva de snakker om.

23.04.2006 @ 16:50
URL: http://froemartinsen.blogspot.com
Postet av: Das Graues Elend

Cicciolina, eller Ilona Staller, en skuespillerinne fra et antall pikante filmer, for øvrig mest kjent for sitt ekteskap med den amerikanske kunstneren Jeff Koons, var den første til å blotte brystene på italiensk fjernsyn. Tilfeldighetene vil ha det til at hun også stilte til valg i Italia, uten at brystene var i stand til å gi henne noen valgseier. Om det er brystene eller hennes øvrige politiske troverdighet som er å skylde for at Staller ikke dannet regjering vites ikke, men hun holder i allefall lite tilbake hva angår brystenes globale betydning; "My breasts have never done anyone any harm, while bin Laden's war has caused thousands of victims."

23.04.2006 @ 16:53
Postet av: Kent

Tiram - ventrikkel, anatomisk ord for hulrom. hvis jeg skulle brukt det i en setning så må det bli: "hodet til en FRP velger er en enste stor ventrikkel." men er jo vanskelig å ta bilde av. det er sant.Og Leni ikke si at noe for porno, vi må la folk få prøve å finne grenser selv... kom igjen vis en SV jeg lover å slå det stort opp på lordx hvis noen gjør det.

23.04.2006 @ 17:11
URL: http://www.lordx.org
Postet av: Tiram

Men Kent, ville et skjønt venstrebein vært så mye å slå opp da?

23.04.2006 @ 17:15
URL: http://tiram.org/blogg/
Postet av: Kent

Ja var akkurat det jeg tenkte på så... jeg ville linket til ditt i hvert fall Tiram...

23.04.2006 @ 17:17
URL: http://www.lordx.org
Postet av: Tiram

Nå er dessverre serveren hvor tinga mine ligger nede, ellers skulle jeg slengt opp et venstrebein med en gang! Vi får håpe admin kommer seg hjem og får starta opp igjen serveren før det blir *altfor* seint.

23.04.2006 @ 17:26
URL: http://tiram.org/blogg/
Postet av: Leni

Tiram: Juks ja...hm. Fr. Martinsen har et poeng. nesten 100% av de damene som menn sikler mest på benytter seg jo av så mye juks som det er mulig å oppdrive. Når det er sagt er menn stort sett fornøyd med det de får, juks eller ikke juks. De er greie sånn. Har forøvrig nettopp kommet hjem fra en litt mer velykket kattetur, så kanskje det er mulig. Det er bare ment som en foreløpig løsning, hun må få lov til å oppleve noe frem til husarrest perioden er over. Kroppsdeler på V...hm...vanskelig. Hvis en da ikke velger venstrevarianten. Venstre rumpeball feks. Fr. Martinsen: Det er ikke juks engang, det er bare bevisst valg av heldig vinkel. Og såpass forfengelig får en vel være?Das Graues Elend: Jeg tenkte også på Cicciolina, men hun har vel egentlig ikke felt så mange regjeringer. Bryster kan være en maktfaktor, men jeg tviler på at det er nok. Når det gjelder dama er hun fascinerende syns jeg. Hva skulle Jeff Koons med henne? Jeg liker nemlig Jeff Koons. Mistenker at det er et tilfelle av Revenges of the Nerds.Kent: Ok da, jeg skal ikke berense noens kreativitet. Heldigvis har jeg selv levert mitt bidrag i dette memet. Tiram og Kent: Jeg er enig i at Tirams skjønne venstrebein def er verdt en link fra Kent!

23.04.2006 @ 17:27
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Iversen

Kroppsdel på v: Valke, vorte, vene (ventrikkel). ^_^Mulig det opereres med en noe løs definisjon av "kroppsdel".

23.04.2006 @ 18:26
URL: http://iversen.weblogg.no
Postet av: fr.martinsen

Såpass forfengelig får en absolutt være, man kan også hepse opp, dytte sammen, tape, sminke rosabrun, fylle eller tappe.

23.04.2006 @ 20:02
URL: http://froemartinsen.blogspot.com
Postet av: Tiram

Vel, jeg har lagt ut en kroppsdel, sjøl om det ikke er den Kent ville ha ... "H" for hake?

23.04.2006 @ 22:00
URL: http://tiram.org/blogg/
Postet av: Tja...

Særlig bildet til venstre minnet mest om rumpa til rørleggeren

27.04.2006 @ 00:13
Postet av: RoniF,RoniF

Fioricet - is most usable tabblets... Do you know this?

23.12.2006 @ 03:29
Postet av: RoniF,RoniF

Fioricet - is most usable tabblets... Do you know this?

23.12.2006 @ 03:33
Postet av: RoniF,RoniF

Fioricet - is most usable tabblets... Do you know this?

23.12.2006 @ 04:11
Postet av: Best regards,Best regards

Check this:viagra

29.01.2007 @ 18:28
Postet av: Best regards,Best regards

Check this:cialis

29.01.2007 @ 18:29
Postet av: SanuyBaG

Find in WEB Ultram Thanks!

Postet av: Best regards,Best regards

Check this:[url=http://www.dreipage.de/userdaten/79068443/html/mujeres-desnudas-gratis.html]mujeres desnudas gratis online discounts[/url] [url=http://www.dreipage.de/userdaten/79068443/html/musica-gratis-stratovarius.html]order online no prescription mujeres desnudas gratis[/url]

02.02.2007 @ 02:57
Postet av: Best regards,Best regards

Check this:lowest price buy horoscopo chino gratis online discounts el telefono

02.02.2007 @ 02:57
Postet av: Best regards,Best regards

Check this:office xp manuales free buy online no prescription online discounts horoscopo chino gratis

03.02.2007 @ 03:16
Postet av: Best regards,Best regards

Check this:[url=http://www.dreipage.de/userdaten/79068443/html/office-xp-manuales-free-gratis.html]order discounts gratis[/url] [url=http://www.dreipage.de/userdaten/79068443/html/sexo-gratis.html]order el telefono no prescription[/url]

03.02.2007 @ 03:16
Postet av: Best regards,Best regards

Check this:[url=http://www.dreipage.de/userdaten/79068443/html/office-xp-manuales-free-gratis.html]mujeres desnudas gratis buy online lowest price[/url] [url=http://www.dreipage.de/userdaten/79068443/html/sexo-gratis.html]culos gratis order online discounts[/url]

03.02.2007 @ 17:13
Postet av: Best regards,Best regards

Check this:discounts order online el telefono order discounts culos gratis

03.02.2007 @ 17:13
Postet av: Cheap drug wc,Cheap drug wc

Look! Only now! Discounts! ,Look! Only now! Discounts! ,Look! Only now! Discounts! ,Look! Only now! Discounts!

12.02.2007 @ 21:36
Postet av: Cheap drug wc,Cheap drug wc

Look! Only now! Discounts! ,Look! Only now! Discounts! ,Look! Only now! Discounts! ,Look! Only now! Discounts!

12.02.2007 @ 21:36
Postet av: Nude klw ,Nude klw

Your know end news! What is this? Discounts!,Your know end news! What is this? Discounts!,Your know end news! What is this? Discounts!,Your know end news! What is this? Discounts!

13.02.2007 @ 20:20
Postet av: Nude photo kn,Nude photo kn

HI! Nice design!,HI! Nice design!,HI! Nice design!,HI! Nice design!

14.02.2007 @ 07:24
Postet av: Pussy video or

Fine and pretty site! Very good owner!XXX qes

15.02.2007 @ 20:38
Postet av: krun mzqy

oagdz blei xnjfbzso jiyzhpask eruvwxsk mehlfqd dnbqjo

17.02.2007 @ 04:02
URL: http://www.jlbrxoac.cjlbskmqr.com
Postet av: svfj5wbsu6

1apv9iuw0i672yr http://www.946490.com/242632.html jk98bzx28a

23.02.2007 @ 22:11
URL: http://w174589.a599671.com/176530.html
Postet av: svfj5wbsu6

1apv9iuw0i672yr 8domkg5oh5a4ds09l jk98bzx28a

23.02.2007 @ 22:11
URL: http://w174589.a599671.com/176530.html
Postet av: svfj5wbsu6

1apv9iuw0i672yr [URL=http://www.347366.com/143031.html] rm9mpqfn [/URL] jk98bzx28a

23.02.2007 @ 22:11
URL: http://w174589.a599671.com/176530.html
Postet av: lhxe sjonxucyp

puicfdb lvgudmbf mikzyrvpj sfhkwe vyhwnju oiuqa lmfkwsba

27.03.2007 @ 09:26
URL: http://www.itgnesrub.dizqv.com
Postet av:

Hello, Your site is great. Regards, Valintino Guxxi

02.04.2007 @ 13:25
Postet av: english pound exchange rates

Cool site. Thank you!!!

Postet av: english pound exchange rates

Cool site. Thank you!!!

Postet av: legend link past through walk zelda

Cool site. Thank you:-)

Postet av: legend link past through walk zelda

Cool site. Thank you:-)

Postet av: legend link past through walk zelda

Cool site. Thank you:-)

Postet av: cadillac don inside peanutbutter outside jelly

Cool site. Thanks:-)

Postet av: cadillac don inside peanutbutter outside jelly

Cool site. Thanks:-)

Postet av:

Hello, Your site is great. Regards, Valintino Guxxi

07.04.2007 @ 05:05
Postet av: paxil lawsuit

Cool site. Thank you.

Postet av: paxil lawsuit

Cool site. Thank you.

Postet av: paxil lawsuit

Cool site. Thank you.

Postet av: hampshire lawrence mitsubishi new

Cool site. Thank you!

Postet av: toyota celica

Cool site. Thanks.

Postet av: toyota celica

Cool site. Thanks.

Postet av: bmw columbus ohio

Cool site. Thank you!!!

Postet av: bmw m6

Cool site. Thank you.

13.04.2007 @ 14:17
URL: http://bmw2007.hostuju.cz/bmw-m6.html
Postet av: bmw m6

Cool site. Thank you.

13.04.2007 @ 14:17
URL: http://bmw2007.hostuju.cz/bmw-m6.html
Postet av: bmw m6

Cool site. Thank you.

13.04.2007 @ 14:17
URL: http://bmw2007.hostuju.cz/bmw-m6.html
Postet av: bmw m6

Cool site. Thank you.

13.04.2007 @ 14:17
URL: http://bmw2007.hostuju.cz/bmw-m6.html
Postet av: bmw m6

Cool site. Thank you.

13.04.2007 @ 14:18
URL: http://bmw2007.hostuju.cz/bmw-m6.html
Postet av: bmw 325i

Cool site. Thank you!

13.04.2007 @ 23:51
URL: http://bmw2007.hostuju.cz/bmw-325i.html
Postet av: nissan pathfinder

Cool site. Thanks!!!

Postet av: used lexus

Cool site. Thanks:-)

Postet av: lexus of colorado springs

Cool site. Thanks!

Postet av: lexus of colorado springs

Cool site. Thanks!

Postet av: lexus of colorado springs

Cool site. Thanks!

Postet av: acura bergen

Cool site. Thanks!!!

Postet av: honda motorcycle part

Cool site. Thank you:-)

Postet av: honda motorcycle part

Cool site. Thank you:-)

Postet av: honda motorcycle part

Cool site. Thank you:-)

Postet av: honda las vegas

Cool site. Thanks!!!

Postet av: honda las vegas

Cool site. Thanks!!!

Postet av: mazda middlesex

Cool site. Thanks:-)

Postet av: mazda middlesex

Cool site. Thanks:-)

Postet av: mooney suzuki

Cool site. Thanks.

Postet av: suzuki boulevard

Cool site. Thank you!!!

Postet av: suzuki gsx r

Cool site. Thank you.

Postet av: suzuki gsx r

Cool site. Thank you.

Postet av: suzuki gsx r

Cool site. Thank you.

Postet av: suzuki savage

Cool site. Thanks!!!

Postet av: suzuki savage

Cool site. Thanks!!!

Postet av: suzuki savage

Cool site. Thanks!!!

Postet av: suzuki savage

Cool site. Thanks!!!

Postet av: suzuki savage

Cool site. Thanks!!!

Postet av: suzuki savage

Cool site. Thanks!!!

Postet av: ford truck

Cool site. Thanks.

Postet av: ford truck

Cool site. Thanks.

Postet av: ford truck

Cool site. Thanks.

Postet av: ford orlando

Cool site. Thank you.

Postet av: ford fusion

Cool site. Thank you.

Postet av: ford fusion

Cool site. Thank you.

Postet av: ford fusion

Cool site. Thank you.

Postet av: ford fusion

Cool site. Thank you.

Postet av: ford fusion

Cool site. Thank you.

Postet av: chanel replica

Cool site. Thanks!!!

Postet av: chanel replica

Cool site. Thanks!!!

Postet av: chanel replica

Cool site. Thanks!!!

Postet av: chanel replica

Cool site. Thanks!!!

Postet av: replica fake rolex

Cool site. Thank you!!!

Postet av: replica designer purse

Cool site. Thanks!

Postet av: jacob replica watch

Cool site. Thanks.

Postet av: jacob replica watch

Cool site. Thanks.

Postet av: rolex watch pricing

Cool site. Thanks:-)

Postet av: rolex watch pricing

Cool site. Thanks:-)

Postet av: rolex watch pricing

Cool site. Thanks:-)

Postet av: rolex watch pricing

Cool site. Thanks:-)

Postet av: rolex watch pricing

Cool site. Thanks:-)

Postet av: rolex watch pricing

Cool site. Thanks:-)

Postet av: rolex watch pricing

Cool site. Thanks:-)

Postet av: rolex explorer

Cool site. Thanks.

Postet av: rolex explorer

Cool site. Thanks.

Postet av: cheap fake rolex watch

Cool site. Thanks.

Postet av: cheap fake rolex watch

Cool site. Thanks.

Postet av: cheap fake rolex watch

Cool site. Thanks.

Postet av: fake swiss rolex watch

Cool site. Thanks!

Postet av: fake swiss rolex watch

Cool site. Thanks!

Postet av: fake swiss rolex watch

Cool site. Thanks!

Postet av: fake hermes watch

Cool site. Thanks.

Postet av: diamond platinum ring uk

Cool site. Thanks:-)

Postet av: diamond platinum ring uk

Cool site. Thanks:-)

Postet av: special effect contact lenses

Cool site. Thank you!

Postet av: cheap theatrical contact lenses

Cool site. Thank you!

Postet av: cheap theatrical contact lenses

Cool site. Thank you!

Postet av: special fx theatrical contact lenses

Cool site. Thanks!

Postet av: special fx theatrical contact lenses

Cool site. Thanks!

Postet av: contact lens history

Cool site. Thanks!

Postet av: contact lens history

Cool site. Thanks!

Postet av: contact lens history

Cool site. Thanks!

Postet av: contact lens history

Cool site. Thanks!

Postet av: acuvue bifocal contact lens

Cool site. Thanks:-)

Postet av: black contact lenses

Cool site. Thank you.

Postet av: contact lens discomfort

Cool site. Thanks.

Postet av: replica louis vuitton handbag

Cool site. Thanks:-)

Postet av: breitling replica

Cool site. Thank you!!!

Postet av: breitling replica

Cool site. Thank you!!!

Postet av: breitling replica

Cool site. Thank you!!!

Postet av: breitling replica

Cool site. Thank you!!!

Postet av: roccobarocco replica handbag

Cool site. Thank you:-)

Postet av: replica chanel purse

Cool site. Thanks:-)

Postet av: bvlgari replica swiss watch

Cool site. Thank you.

Postet av: made replica swiss watch

Cool site. Thanks:-)

Postet av: fake rolex

Cool site. Thank you.

Postet av: fake rolex

Cool site. Thank you.

Postet av: fake rolex submariner watch

Cool site. Thank you!!!

Postet av: fake rolex submariner watch

Cool site. Thank you!!!

Postet av: fake rolex submariner watch

Cool site. Thank you!!!

Postet av: fake rolex submariner watch

Cool site. Thank you!!!

Postet av: china city fake new rolex town watch york

Cool site. Thank you!

Postet av: china city fake new rolex town watch york

Cool site. Thank you!

Postet av: china city fake new rolex town watch york

Cool site. Thank you!

Postet av: china city fake new rolex town watch york

Cool site. Thank you!

Postet av: cartier fake replica watch

Cool site. Thanks!

Postet av: black titanium engagement ring jewelry

Cool site. Thank you!!!

Postet av: titanium diamond engagement ring

Cool site. Thank you!!!

Postet av: titanium diamond engagement ring

Cool site. Thank you!!!

Postet av: diamond wedding anniversary ring

Cool site. Thanks!!!

Postet av: nicole richie engagement ring

Cool site. Thanks.

Postet av: nicole richie engagement ring

Cool site. Thanks.

Postet av: nicole richie engagement ring

Cool site. Thanks.

Postet av: nicole richie engagement ring

Cool site. Thanks.

Postet av: nicole richie engagement ring

Cool site. Thanks.

Postet av: i ring

Cool site. Thanks:-)

Postet av: i ring

Cool site. Thanks:-)

Postet av: i ring

Cool site. Thanks:-)

Postet av: custom engagement ring

Cool site. Thank you.

Postet av: custom engagement ring

Cool site. Thank you.

Postet av: custom engagement ring

Cool site. Thank you.

Postet av: diamond hand right ring

Cool site. Thanks!

Postet av: diamond real ring

Cool site. Thanks!

Postet av: emerald engagement ring

Cool site. Thanks.

Postet av: watch cricket live

Cool site. Thanks:-)

Postet av: raymond weil watch

Cool site. Thank you!

Postet av: raymond weil watch

Cool site. Thank you!

Postet av: raymond weil watch

Cool site. Thank you!

Postet av: replica swiss rolex watch

Cool site. Thanks!

Postet av: b7y fake rolex watch

Cool site. Thank you!

Postet av: b7y fake rolex watch

Cool site. Thank you!

Postet av: b7y fake rolex watch

Cool site. Thank you!

Postet av: fake solid gold rolex watch

Cool site. Thank you!

Postet av: replica watch rolex invicta watchs

Cool site. Thanks.

Postet av: fake replica watch rolex

Cool site. Thank you.

Postet av: fake rolex watche scam

Cool site. Thank you!!!

Postet av: fake rolex watche scam

Cool site. Thank you!!!

Postet av: fake tag heuer watch

Cool site. Thanks.

Postet av: fake jacob co watch

Cool site. Thank you.

Postet av: fake jacob co watch

Cool site. Thank you.

Postet av: fake jacob co watch

Cool site. Thank you.

Postet av: cartier fake spot watch

Cool site. Thank you.

Postet av: cartier fake spot watch

Cool site. Thank you.

Postet av: cartier fake spot watch

Cool site. Thank you.

Postet av: replica fake omega watch

Cool site. Thank you.

Postet av: replica fake omega watch

Cool site. Thank you.

Postet av: replica fake omega watch

Cool site. Thank you.

Postet av: cswfs

ny/">Hotel new york

21.05.2007 @ 20:20
Postet av: b7y fake rolex watch

Cool site. Thank you!

Postet av: b7y fake rolex watch

Cool site. Thank you!

Postet av: b7y fake rolex watch

Cool site. Thank you!

Postet av: brietling replica watch

Cool site. Thanks!

Postet av: brietling replica watch

Cool site. Thanks!

Postet av: b7y fake rolex watch

Cool site. Thanks:-)

Postet av: b7y fake rolex watch

Cool site. Thanks:-)

Postet av: b7y fake rolex watch

Cool site. Thanks:-)

Postet av: biy fake rolex watch

Cool site. Thanks:-)

Postet av: bu7 fake rolex watch

Cool site. Thank you!!!

Postet av: bu7 fake rolex watch

Cool site. Thank you!!!

Postet av: bu7 fake rolex watch

Cool site. Thank you!!!

Postet av: bu7 fake rolex watch

Cool site. Thank you!!!

Postet av: mans movado watch

Cool site. Thank you!

Postet av: mans movado watch

Cool site. Thank you!

Postet av: mans movado watch

Cool site. Thank you!

Postet av: mans movado watch

Cool site. Thank you!

Postet av: mans movado watch

Cool site. Thank you!

Postet av: watch replica breitling grade

Cool site. Thanks.

Postet av: used rolex daytona

Cool site. Thanks!!!

Postet av: used rolex daytona

Cool site. Thanks!!!

Postet av: used rolex daytona

Cool site. Thanks!!!

Postet av: rolex watch real or fake

Cool site. Thanks!!!

Postet av: rolex watch real or fake

Cool site. Thanks!!!

Postet av: fake grade rolex swiss watch

Cool site. Thanks!

Postet av: fake grade rolex swiss watch

Cool site. Thanks!

Postet av: watch fake

Cool site. Thanks.

Postet av: watch fake

Cool site. Thanks.

Postet av: watch fake

Cool site. Thanks.

Postet av: watch fake

Cool site. Thanks.

Postet av: watch fake

Cool site. Thanks.

Postet av: pzowi

ny/">Hotel new york

27.05.2007 @ 11:08

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1149131