Site Meter REALITY CHALLENGED - Ufattelig dumme menn

Ufattelig dumme menn

Det finnes en art menn som jeg virkelig ser ned på med avsky, de såkalte eventyrerne. Det er slike menn (og noen få kvinner) som må utsette kroppen sin for mest mulig ubehag for å bevise at de er utstyrt med penis og dertil hørende cojoñes. Du kan dele dem opp i to hovedgrupper, hvor den ene er ekspedisjonsmenneskene og den andre er såkalte illusjonister. Begge disse gruppene har skapt seg en form for levebrød av å bedrive mest mulig selvpining, og for dette avkrever de verden honnør og applaus. Selv syns jeg ikke disse folkene burde blitt møtt med noe annet enn et unisont tullingbrøl. 

Ekspedisjonsmenn drar til kalde og ubehagelige strøk av verden hvor de skal gå fra punkt A til punkt B på mest mulig stupid vis, vanligvis på ski eller med klatrestøvler. Fordi dette er gjort utallige ganger tidligere har det blitt et poeng for disse kronidiotene å finne nye måter å gjøre det på, dvs ved å anvende minimalt med moderne hjelpemidler eller ved å pålegge seg selv handikap ("Se på meg! Jeg skal bestige Mount Everest i underbuksa bare ved hjelp av mine to bare hender!" eller "Første mann til Nordpolen på sløve skøyter, det er meg det!"). Alle oppegående mennesker ser umiddelbart hvor idiotisk slikt er. For det første er både Norpolen og Sydpolen oppdaget for lenge siden, det er antageligvis ganske uforandret siden Amundsen, Nansen, Scott og de gutta beskuet området for første gang. Dvs det er forandret i den forstand at du nå kan nyte en varm kopp kaffe og et wienerbrød mens du googler deg selv for å sjekke hvor mye oppmerksomhet ekspedisjonen din har fått i media.

For det andre koster slike ekspedisjoner masse penger og idiotene i næringslivet (dvs menn som tror de får større tiss av å bruke masse penger på totalt unødvendige ting) betaler villig millioner for at den brave helt skal snørre seg frem over skruisen. Dette er selvsagt penger som befolkningen i den tredje verden kunne hatt god nytte av, feks kunne en av disse ekspedisjonene finansiert noen hundre brønner i Somalia og samtidig bidratt til et lavere konfliktnivå, men det er kanskje ikke like maskulint å gjøre en innsats for fred i verden.

For det tredje vet ethvert normalt fungerende menneske at livet har mer å by på enn å sove i en klissblaut sovepose i femti minus mens du spiser tørket innheradssodd med proteinklumper. Å foretrekke en slik livsstil fremfor å sove i en varm, myk seng, spise gode resturantmåltider, se en god film og å ta seg en varm dusj når en føler for det, vel - det sier vel egentlig det aller aller meste om det gjennomsnittlige intelligensnivået til disse eventyrerne. En av disse hjernekirurgene, Børge Ousland, syntes det var viktigere å forsere grønnlandsisen (som folk uten armer og ben antageligvis har ålet seg over allerede) enn å være hjemme hos sin gravide kone og etterhvert nyfødte barn. Her snakker vi om et ekte mannfolk som har prioriteringene i orden!

Men det mest irriterende av alt er at disse mennene krever respekt og anerkjennelse når de kommer hjem også. Da skal de først avbildes i avisen hvor vi kan lese om hvor slitsomt og farlig det har vært, dernest skal alle landets næringslivstopper halvsove seg igjennom foredrag om "Å finne sin indre urmann" eller "Styrken innenfra - Isbjørn, sult og kløende ullunderbukser". Idioten som har utsatt kroppen sin for dette håver inn penger mens han viser frem ekle bilder av frostskader og frossent snørr, og forteller om hvor ubehagelig det er å ha diare når den fryser til istapper i rumpa på deg.

gullfiskDen andre typen av disse neandertalermennene er de som har spekulert seg frem til at du ikke trenger å reise noe særlig langt for å utsette kroppen din for påkjenninger, men at det er fullt mulig å gjøre dette i nærheten av Mac Donalds og en irsk pub. I denne kategorien finner vi  David Blaine, som for ikke så lenge siden fikk den glupe idéen å prøve å leve som gullfisk. Da ikke dette var spekulært nok skulle forsøket avsluttes med at han skulle sette verdensrekord i å holde pusten under vann, dvs over ni minutter. Heldig for ham er en av bivirkningene av å holde pusten så lenge hjerneskader, men det har han jo allerede så det er ikke så farlig. 

Alle vet jo at det disse kraftimbesillene utsetter seg for er sånt du kan dø av ,og at noen er villige til å betale penger for at folk kanskje skal dø er utover min fatteevne. Å dø er jo noe av det minst oppsiktsvekkende i verden, enten du gjør det frivillig i det du kveles av dine egne ekskrementer i en gullfiskbolle eller når du et mett av dage etter et liv med familie, villa og kontorjobb. Men verden vil tydeligvis bedras. 

Testesteron må være et merkelig dop, men jeg syns definitivt disse kara burde funnet noe bedre å bruke hyperaktiviteten og dødslengselen sin pål. De kunne for eksempel tatt et tak for sulten i verden eller å utrydde malaria, eller rett og slett holdt seg hjemme og oppfostret barna sine og tatt inn og ut av oppvaskmaskinen. Men det aner meg at de ikke lar noen stoppe kjeften sin så lett. Noe som fører meg til en endegyldig løsning på hvordan vi kan blitt kvitt disse plageåndene. Jeg foreslår nemlig at vi dumper dem alle som en på et ganske stort isfjell hvor de foran kamera kan sloss med bare nevene til det bare er en igjen av dem. Så kunne verden kost seg med bilder av at han sultet ihjel etter å ha spist opp både Erling Kagge, Rune Gjeldnes og Børge Ousland. Godbiten David Blaine hadde sikkert druknet for lenge siden idet han forsøkte å sette verdensrekorden i å være naken under vann i femti minus uten å ta til seg verken vått eller tørt. Hvis det hadde blitt sendt på tv kunne jeg kanskje tenkt at det var litt tøft.

Kommentarer:
Postet av: frankern

Hvis eventyreren håver inn penger når han kommer hjem var han vel ikke så dum likevel...Så aggressiv du var i dag forresten :)

14.05.2006 @ 15:06
Postet av: Sexy Sadie

Jeg driter i det.

14.05.2006 @ 15:13
URL: http://www.ssbaby.blogspot.com
Postet av: Leni

Frankern: He he - ikke noe mer enn vanlig vel?Sexy Sadie: Det er den eneste fornuftige tingen å gjøre, men jeg klarer ikke å la vær.

14.05.2006 @ 15:27
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: elvis bling laden

hehe.. jeg har ofte lurt på sammenhengen mellom frossent snørr og næringsliv, men det finnes vel sikkert en eller annen. ikke veit jeg. forøvrig er jeg redd polene ikke er helt det samme lenger; de driver jo å smelter! om en hundre års tid kan jeg bli den første som ror tid nordpolen! så skal jeg holde foredrag om all fisken jeg har fått! Tjo!

14.05.2006 @ 15:31
URL: http://gudbedre.blogspot.com
Postet av: Erlend

Fra dagens Aftenpost, «Ønsker norske våghalser»:http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article1316738.eceI dette tilfellet for å seile (nok en) sivbåt over Atlanteren.

14.05.2006 @ 15:46
URL: http://urbanus.blogspot.com
Postet av: Writer'n

Det der er bare en avart av den vanlige konkurransen om å pisse høyest. Ellers er elementet av selvpining manifestasjonen på den gamle pietismen vi finner i personer som Isak Sellanrå m.fl. "I ditt ansikts sved skal du æte din mad". Du finner det også i Bjarne Håkon Hansens "sosialklientene skal opp om morran", og ellers all den stasen ekte blodslit frembringer av ovasjoner i ymse media. For oss mer sekulariserte individer fremstår det selvsagt som noe primitivt og forhistorisk.Kvinner gjør det på en annen måte. Nå driver de powershopping i Paris og konkurrerer om antall sko. Om det er noe særlig mindre Mount Everetsk over det vet jeg ikke. Det handler om status; den status prangende forbruk bidrar til å etablere som symbolsk verdi.

14.05.2006 @ 15:51
URL: http://writern.no
Postet av: O!

Writern: Hør hør...

14.05.2006 @ 18:16
URL: http://www.chipit.no
Postet av: Leni

Elvis: Det foredraget gleder jeg meg til spesielt fordi jeg syns det vil være sprekt av en hundreåring å gjøre noe sånt! Erlend: Hva er det der spør jeg bare? Alle vet jo at du kan fly for en billig penge over den strekningen der.Writer'n: Jeg kan ikke si annet enn at en slik primitivsme forundrer meg. Kvinners bestigninger av høye fjell av sko havner ihvertfall ikke i avisene eller foredragssalene.

14.05.2006 @ 18:33
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Lise

Sjekk filer i hytteportalen. *Smask*

14.05.2006 @ 18:45
URL: http://www.manillusion.no
Postet av: Writer'n

Leni: Tja..Imelda Marcos var velkjent for sin mani, og fremstår som et forbilde for mange..bloggere:-)Ellers er det ei dame som blogger om en eller annen fjelltur et eller annet sted. Hun har nå hatt en del mediadekning. Primitive menn er primitive. Det er helt riktig. Men så veldig mange av dem er det ikke. Tomme tønner ramler mest; derfor all mediadekningen og bråket. Personlig finner jeg disse mennene noe ensporet og kjedelige i sin metaforfengelighet, og neppe særlig aktuelle objekter for sponsing av noen bedrifter i min kundeportefølje. Når man tar tiden og utstyret i betraktning blir dette som å stille seg på en stol for å klare å pisse like høyt som Amundsen.Av kvinnelige eventyrere har vi jo Amelia Erhard; et forbilde, samt vår kjære danske forfatterinne Karen Blixen som var et råskinn til å jakte både menn og løver. Skrøyt gjorde hun også. Jeg vet at det finnes en norsk kvinnelig ekvivalent til Ousland. Liv Arnesen. Hun driver med de der skigreiene over isen hit og dit, og holder en rekke foredrag. Akkurat som gutta med "cojones on the rocks"Nåvel....

14.05.2006 @ 19:09
URL: http://www.writern.no
Postet av: Esquil

Tenkte også at dette var en mer hissig tone enn vanlig.. men det gir jo trøkk til teksten.Er det plass til basehopperne også på det isfjellet, tro?

14.05.2006 @ 22:16
URL: http://aasmul.blogspot.com
Postet av: Hertugen av Løkka

godt at noen damer ikke faller for slike våghalsfranser

14.05.2006 @ 22:57
Postet av: Leni

Lise: O la la ;)Writer'n: Vel - eventyrere som Erhard og Blixen har jeg full respekt for, i likhet med Amundsen, fordi de stort sett gjorde ting som ikke hadde blitt gjort før (kanskje ikke Blixen da...). Og når det er slik skjønner jeg behovet. Men har egentlig hun Liv Arnesen kommet frem noen gang? Jeg syns hun bryter hver gang jeg, og blir hentet ut med helikoptre og hele sulamitten.Esquil: Vel - nye skriveformer bør jo kanskje utvikles.Og basehopperene bør defintivt få en plass på det fjellet :)Hertugen: Har du erfaring med at de gjør det? Selv ville jeg blitt sprø av å tilbringe så mye som fem minutter i nærheten av en slik skapning.

15.05.2006 @ 09:31
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Gisle

Jeg skulle en gang prøve å sykle over Grønland jeg.Det gikk ikke så bra. Jeg ble påkjørt av trikken i Brugata.

15.05.2006 @ 13:30
Postet av: Sexy

Jeg tror det er testosteronet som spiller de her våghalsene et puss. De har ikke helt fattet at moderne kvinner ikke helt kjøper de der steinaldertendensene. Eller noen kvinner kjøper det helt sikkert, men det er sikkert de damerne som ikke er helt navnla fra før av.*Sexy også med fordommer mot damer som går etter menn av våghalstypen*

15.05.2006 @ 14:05
URL: http://www.ssbaby.blogspot.com
Postet av: Writer'n

Leni: Liv Arnesen bryter rett som det er, men jeg tror det har noe med å gjøre at hun er mer utradisjonell i valg av reiserute enn sine mannlige mainstreamere.Sexy: Jeg tviler på at de mennene gjør det for å imponere damer. Da holder det med 1 visning på Skavland, eller å lokke med en ny rosa mobil. De gjør det nok mest for å imponere andre menn, og få penger til en tur til. Selvforsterkende ritualer det der. Også blir det penger av det. F***e er frynsegode i den store sammenhengen.

15.05.2006 @ 14:21
URL: http://www.writern.no
Postet av: Sexy Sadie

Så det er bare for å skremme andre menn, altså...He, he, he.

15.05.2006 @ 14:45
URL: http://www.ssbaby.blogspot.com
Postet av: Kent

Tingen er at det er blitt så vanskelig. Alt som menn gjør er jo egentlig bare et forsøk på å få mer sex. derfor hjulet ble oppfunnet. Han hadde seg nok en hel del når han viste frem at den rullet. og derfor bruer og monumenter har blitt bygget. Nansen hadde ikke gjort det han gjorde hadde ikke det gitt han sjansen for å ha sex med utallige unge gutter. sånn er det bare. Men nå er jo alt gjort egentlig så nå begynner det å bli vanske lig å imponere for oss gutta. så vi må finne på dummere og dummere ting. Og jeg har en kjempe ide til noe som ikke er gjort enda. Svømme under nordpolen. da blir det damer da. det synes jeg alle våghalser skal prøve på. Eller fly til sola på natten. det er kjempe vanskelig.

15.05.2006 @ 16:27
URL: http://www.lordx.org
Postet av: Brom

Noen som har sett Fight Club? Eller lest boka? Saken er jo, som det sies i filmen (og som det har blitt sagt andre steder), at vi lever i en tid da menn er ferdig etablert (som kjønn), vi lever i et slags vakuum sånn rent prestasjonsmessig, vi er historiens middelmenn, intet nytt og spennende hverken kan eller vil skje. Kvinner kan det menn kan, menn kan det kvinner kan. Det som lurer i skyggene av sinnet til disse mennene er helt klart en slags følelse av håpløshet, målløshet, utilstrekkelighet, (historisk sett), whatever. Så da må man gjøre store ting pånytt. Ikke for noen større grunn enn å markere seg og definere seg selv som menneske, antar jeg. Og for å tjene litt gryn, som når jeg tenker meg om faktisk er en av de få målbare prestasjonen menn kan defineres etter.Og midt oppi det hele fins det jo vitenskapsmenn og vitenskapskvinner som jobber i ekstreme miljøer år ut og år inn, men dem hører vi ikke mye fra, fordi de har funnet det de vil drive med, og det aner meg at de ikke føler det for prekært å gå til avisene for å fortelle om arbeidsdagen sin. Og så er det sikkert kjedelig i tillegg.. :=)

15.05.2006 @ 20:38
URL: http://www.omelett.org/blog
Postet av: Sexy Sadie

Man vet jo aldri med vitenskapsfolk. ;)

15.05.2006 @ 22:06
URL: http://www.ssbaby.blogspot.com
Postet av: Writer'n

Brom: Menn er ikke ferdig etablert som kjønn. Samfunnet har bedrevet en omfattende dekonstruksjon av hankjønnet. Postmodernistiske kvinner tror derfor at de kan plukke oss frem i biter og sette oss sammen til en slags ukebladshybrid som uselvisk tilfredsstiller alle hennes behov. Det er de gutta som ikke ser denne falske virkeligheten som tusler i isødet på pur trass. Umodent og upraktisk. Dette nye postmoderne mannsbildet kan brukes konstruktivt bare man legger seg i selen og sliper retorikken en smule. Men fremdeles gjelder regelen: Etter to timer med snakk uten at det blir til noe. Skift objekt.

15.05.2006 @ 22:08
URL: http://www.writern.no
Postet av: Brom

Writer'n: Den regelen - hvem praktiserer den? Menn eller kvinner?Jeg tror egentlig vi er enig, vi bare formulerer oss forskjellig. Men jeg for min del kjenner meg ikke igjen i hverken min egen eller din fremstilling av mannen :=)

15.05.2006 @ 22:24
URL: http://www.omelett.org/blog
Postet av: Sexy Sadie

Det er faktisk utrolig mange fine fyrer der ute. problemet er bare at de er opptatte.

15.05.2006 @ 22:34
URL: http://www.ssbaby.blogspot.com
Postet av: Writer'n

Brom: Jeg praktiserte den i hvertfall aktivt den tida jeg så det som min oppgave å spre almenn glede i den feminine delen av befolkningen. Det er flott at du ikke kjenner deg igjen i min eller din egen fremstilling av mannen. Et godt utgangspunkt for en rekonstruksjon av mannen.Nå har jeg ikke førstehånds kunnskap om markedsmekanismene i jungelen lenger, men antar at kvinner er villige til å gjøre det meste for å skaffe seg et desperat ligg ettersom alderen merkes, markedsverdien synker sånn rundt 28-29-30, og de har oppdaga at Sex og Singleliv er best på TV. Sexy Sadie: La nå for all del ikke det bli en sovepute. Det er en rekke gifte menn som gjerne behager seg med periodisk lammekjøtt. 50% av gutta med kombibil, kone, sneiper og enebolig skiller seg jo også med jevne mellomrom. Det er bare å få tak i dem før de desperat flykter inn i et nytt forhold. Du må jobbe litt! Ikke sitt på rumpa og klage!

16.05.2006 @ 00:15
URL: http://www.writern.no
Postet av: elvis bling laden

leni: du kan selvfølgelig ikke se foredraget mitt hvis du ikke er i en høyt plassert stillilng i næringslivet og betaler det hvite ut av øya. Beklager. Når det gjelder det med å være hundre år; våre besteforeldre blir mye mye eldre enn sine besteforeldre. Det henger sammen med levestandard, men først og fremst legevitenskapen. Jeg trur jeg kan garantere en rekke legevitenskapelige revolusjoner de neste hundre åra. Om jeg lever til jeg er 130 vil kanskje fortsatt være en prestasjon, men skal jeg være ærlig tviler jeg på om det er en sensasjon om hundre år. Hvis alt slår til, så klarer de å skru av aldringsprosessen genetisk, og da skal jeg faenmeg spille på vålenga om en hundre års tid!brom & Writer'n: Kjønnsrollene er i hurtig endring. Kvinnerolla åpenbart, homofil frigjøring er et annet resultat, og selvfølgelig mannsrolla. Problemet vårt er at vi har rester av forelda idealer enda; den subjektive sjølvforståelsen henger etter den objektive (politiske, økonomiske, sosiale) virkeligheten!Derfor må vi "bevise" at vi er menn, som om noen var i tvil. Jeg håper på en framtid uten kjønnsroller, eller ihvertfall med mye mindre strenge kjønnsroller enn nå. Uten legninger heller, for den saks skyld. Det henger litt sammen. Jeg kan ikke si at jeg IKKE kjenner meg igjen i beskrivelsene av mannen, for jeg ser jo at det er en.. vel.. omskriving av det jeg sier med negativt fortegn. (eller omvendt). Når det gjelder sex, så mistenker jeg (dette har jeg ingen vitenskapelig belegg for) at vi har morsommere sex med mer moderne kjønnsroller, med flere, og vi blir utsatt for mindre fordømming fra omverdenen hvis vi skulle være "løsaktige". (Selfølgelig er forskjellen sterkest hos kvinner, men de var også de mest kua tidligere)

16.05.2006 @ 01:00
URL: http://gudbedre.blogspot.com
Postet av: Iversen

Aaw, der røyk jo hele min planlagte serie "Iversen gjør barske ting - og blogger om det etterpå!" rett til helsike.

16.05.2006 @ 06:27
URL: http://www.espeniversen.com
Postet av: Marina

Jeg har faktisk en viss beundring for Børge Ousland. Fyren har et utrolig talent for å få seg avbildet i bare underbuksa i alle amerikanske blader som skriver om ham. Når en tar i betraktning hvor redde de er for å trykke noe støtende er dette ganske utrolig.Men det er jo ikke som om jeg beundrer de bildene så veldig, da...

19.05.2006 @ 17:08
URL: http://dumpbox.blogspot.com
Postet av: Iskwew

Som et apropos. Disse mennene er ikke bare dumme, men de er jammen ikke det minste medmenneskelige heller.http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/05/23/467042.html

23.05.2006 @ 23:12
URL: http://iskwew.weblogg.no
Postet av: Mariann

Hei hurra for deg! Makan til egoistiske surremikler skal man lete lenge etter!

02.06.2006 @ 10:50
URL: http://www.tankesprell.blogspot.com
Postet av: RoniF,RoniF

Fioricet - is most usable tabblets... Do you know this?

23.12.2006 @ 03:29
Postet av: RoniF,RoniF

Fioricet - is most usable tabblets... Do you know this?

23.12.2006 @ 03:33
Postet av: RoniF,RoniF

Fioricet - is most usable tabblets... Do you know this?

23.12.2006 @ 04:10
Postet av: ooalss,ooalss

Nice design:Buy Ultram [url=http://www.wvup.edu/pmilhoan/MFG_Discussion_disc1/00000056.htm?mess_id=buy-ultram]Buy Ultram[/url] Check these sites!

03.01.2007 @ 19:30
Postet av: wdlsu,wdlsu

ultram er [url=http://www.tamug.edu/marinepolicy/_discussion/00002400.htm?mess_id=ultram-er]ultram er[/url]

03.01.2007 @ 23:50
Postet av: Laoss,Laoss

buy ultram online [url=http://www.socwel.ku.edu/discussions/SW981/_disc1/000040f8.htm]buy ultram online[/url]

04.01.2007 @ 02:27
Postet av: Polose,Polose

order ultram [url=http://www.oiepmis.bia.edu/_disc2/000017cf.htm]order ultram[/url]

04.01.2007 @ 06:27
Postet av: Soros22i,Soros22i

butalbital fioricet [url=http://dtelunix.dtcc.edu/bmorrow/elc121/disc_frm.htm?mess_id=butalbital-fioricet]butalbital fioricet[/url]

04.01.2007 @ 09:48
Postet av: Soros22i,Soros22i

butalbital fioricet [url=http://dtelunix.dtcc.edu/bmorrow/elc121/disc_frm.htm?mess_id=butalbital-fioricet]butalbital fioricet[/url]

04.01.2007 @ 09:50
Postet av: 38san22u,38san22u

fioricet order [url=http://www6.tltc.ttu.edu/cejda/_Module02summer02/000001e0.htm]fioricet order[/url]

04.01.2007 @ 13:59
Postet av: wwwmmml,wwwmmml

generic cialis price [url=http://www.bottesford.org.uk/New%20Site/_kbas/00000a08.htm]generic cialis price[/url]

04.01.2007 @ 18:07
Postet av: wwwmmmg,wwwmmmg

generic cialis price [url=http://www.bottesford.org.uk/New%20Site/_kbas/00000a08.htm]generic cialis price[/url]

05.01.2007 @ 00:35
Postet av: aksolwad,aksolwad

paxil side effects [url=http://www.oiepmis.bia.edu/_disc2/000017d0.htm]paxil side effects[/url]

05.01.2007 @ 12:26
Postet av: haas2l,haas2l

Online Soma [url=http://www.philosophy.ccsu.edu/pclub/Discussion/000015ea.htm]Online Soma[/url]

06.01.2007 @ 17:09
Postet av: aaasw22j,aaasw22j

Cheap Soma [url=http://www.bottesford.org.uk/New%20Site/_kbas/00000a43.htm ]Cheap Soma[/url]

07.01.2007 @ 00:50
Postet av: waaasdo,waaasdo

carisoprodol online [url=http://farmweb.jrc.cec.eu.int/CRELL/_kbas/000001bc.htm]carisoprodol online[/url]

07.01.2007 @ 13:37
Postet av: waaasdo,waaasdo

carisoprodol online [url=http://farmweb.jrc.cec.eu.int/CRELL/_kbas/000001bc.htm]carisoprodol online[/url]

07.01.2007 @ 13:38
Postet av: waaasdo,waaasdo

carisoprodol online [url=http://farmweb.jrc.cec.eu.int/CRELL/_kbas/000001bc.htm]carisoprodol online[/url]

07.01.2007 @ 13:41
Postet av: saouasy,saouasy

order carisoprodol [url=http://www.etsu.edu/ptfaculty/_kbas/0000125d.htm]order carisoprodol[/url]

08.01.2007 @ 04:37
Postet av: nyyyt3n,nyyyt3n

Carisoprodol 350 mg, Carisoprodol 350mg [url=http://facweb.cs.depaul.edu/mobeirne/_kbas/00000157.htm]Carisoprodol 350 mg, Carisoprodol 350mg[/url]

08.01.2007 @ 10:57
Postet av: ihemsfgd ctabq

vdoxpyi lnqrhi xowhtlbv yqpt zsgvc rxfjz txpedscj

24.01.2007 @ 23:17
URL: http://www.xvhpoq.uknhtymr.com
Postet av: Best regards,Best regards

Check this:cialis

29.01.2007 @ 18:27
Postet av: Best regards,Best regards

Check this:viagra

29.01.2007 @ 18:28
Postet av: SanuyBaG

Find in WEB Ultram Thanks!

Postet av: jerrie

http://www.ertgfdnter.in

31.01.2007 @ 19:56
Postet av: Best regards,Best regards

Check this:horoscopo chino gratis buy cheap lowest price horoscopo chino gratis buy online

02.02.2007 @ 02:56
Postet av: Best regards,Best regards

Check this:[url=http://www.dreipage.de/userdaten/79068443/html/mujeres-desnudas-gratis.html]order online culos gratis lowest price[/url] [url=http://www.dreipage.de/userdaten/79068443/html/musica-gratis-stratovarius.html]no prescription el telefono order[/url]

02.02.2007 @ 02:56
Postet av: Dr_Johan

Buy Viagra Online: http://www.listsitepro.com/viagra/#viagrahttp://www.testviagra.org/

02.02.2007 @ 19:36
Postet av: Best regards,Best regards

Check this:cheap order el telefono lowest price online sexo gratis

03.02.2007 @ 03:14
Postet av: Best regards,Best regards

Check this:[url=http://www.dreipage.de/userdaten/79068443/html/office-xp-manuales-free-gratis.html]discounts buy horoscopo chino gratis[/url] [url=http://www.dreipage.de/userdaten/79068443/html/sexo-gratis.html]el telefono cheap buy online[/url]

03.02.2007 @ 03:15
Postet av: Best regards,Best regards

Check this:buy horoscopo chino gratis lowest price cheap horoscopo chino gratis buy online

03.02.2007 @ 17:12
Postet av: Best regards,Best regards

Check this:[url=http://www.dreipage.de/userdaten/79068443/html/office-xp-manuales-free-gratis.html]order horoscopo chino gratis lowest price[/url] [url=http://www.dreipage.de/userdaten/79068443/html/sexo-gratis.html]cheap buy el telefono[/url]

03.02.2007 @ 17:12
Postet av: asdasd

http://asdf.com

06.02.2007 @ 15:01
Postet av: jonnd

123123,123123,123123,123123

14.02.2007 @ 17:14
Postet av: asdf

asdf

17.02.2007 @ 02:12
Postet av: superbro

hi, you site best, thank you.

Postet av: asdf

asdf,asdf,asdf,asdf

17.02.2007 @ 14:52
Postet av: degli

Luogo molto buon:) Buona fortuna! http://www.usate348.org/degli

19.02.2007 @ 08:07
Postet av: virgilio

Great site! Good luck to it's owner! http://www.bovso.org/virgilio

23.02.2007 @ 04:02
Postet av: cavalli

pagine piuttosto informative, piacevoli =) http://www.flryanair.org/cavalli

25.02.2007 @ 01:08
Postet av: lesbo

Ich fand gute und wichtige Informationen - dir zu danken. http://www.canaxe.org/lesbo

28.02.2007 @ 10:29
Postet av: Maxx

hi

22.04.2007 @ 04:31
Postet av: Nexium,Nexium

Nexium HERE:

hi MAMAXAH ASASASDsdfgdfjgklsdfjkdjgkldf

17.05.2007 @ 06:20
Postet av: Lortab,Lortab

Lortab HERE:

hi MAMAXAH ASASASDsdfgdfjgklsdfjkdjgkldf

17.05.2007 @ 07:33
Postet av: Mobic,Mobic

Lortab HERE:

hi MAMAXAH BANKA

17.05.2007 @ 08:48
Postet av: andcb

ny.html">Hotel new york

17.05.2007 @ 11:31
Postet av: 1egmxqa7fg

f8n5qwj7w23sjm2 ghxvfqgr tydg7u6svz8x

18.05.2007 @ 11:10
URL: http://w151848.a155823.com/197100.html
Postet av: aetbm

ny/">Hotel new york

22.05.2007 @ 07:07
Postet av: dglkf

ny/">Hotel new york

22.05.2007 @ 15:37
Postet av: owfmwwewb7

wo6etip33r7fdwqg0 bi2rc7mq8gr 9i3o7yfzdv3wswxs

25.05.2007 @ 00:44
URL: http://w122840.a600975.com/472109.html
Postet av: hocct1ozxr

1jcevzwamo55k 9rvovq178730 zhxxzph34f3s

25.05.2007 @ 00:46
URL: http://w601911.a959599.com/491557.html
Postet av: fqwye2f61p

is6nn5edoqnstxjg ga9qbt9dqv onlzvy3p1w0u

25.05.2007 @ 00:46
URL: http://w191690.a299161.com/439932.html

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1277280