Site Meter REALITY CHALLENGED - Hjorthen - kom tilbake!!!

Hjorthen - kom tilbake!!!

Da jeg nettopp skulle innom for å lese de siste kommentarene til Hard Blog Café oppdaget jeg at Hjorthebloggen kun har et innlegg: Et hvor han tar farvel eller på gjensyn: Med ønske om å bruke kreativiteten sin på andre ting enn blogging.

Og jeg kommer til å savne den lune og morsomme mannen veldig hvis han ikke kommer tilbake.


Kommentarer:
Postet av: Saccarina

Ja, det ville være veldig trist - og særlig dersom det skjer delvis på grunn av debatten i helga som var.Jeg velger å tro at han kommer tilbake.

14.03.2006 @ 07:31
URL: http://www.feitogferdig.blogspot.com/
Postet av: fr.martinsen

Og siden Hjortebloggen også er lukket for kommentarer så skriver jeg det her det jeg prøvde å si der borte,"det syns jeg var skikkelig sørgelig å lese. Dvs, det er sørgelig for meg. Jeg håper at du får gjort noe av det du tenker deg, og det får du jo helt sikkert."

14.03.2006 @ 07:37
URL: http://froemartinsen.blogspot.com
Postet av: Hjorthen

Takk for den! Jeg stengte kommentarene slik at jeg ikke skulle bruke dagen på å lese/svare på kommentarer og kanskje undergrave avgjørelsen min. Men alle de andre innleggene ligger der fortsatt, bare ikke på førstesiden, så det er ingen grunn til å fortvile. Gå vill i arkivene:-)Saccarina: Jeg har brukt altfor mye tid i disse virtuelle rommene på internett i en årrekke nå, og en ting har jeg lært, (trodde jeg) og det er at sånne metadebatter er slitsomme, demotiverende og aldri særlig konstruktive. Likevel bruker jeg halve natta på å skrive nettopp et føkkings meta-innlegg og følge det opp utover dagen i kommentarer både her og der. Det syntes jeg i grunnen var en god indikasjon at det kunne være lurt med en pause. Så gjenstår det jo å se om jeg klarer å holde meg unna når nettene blir lange og gjestene få. Fr.Martinsen: Takk! Med litt flaks så klarer jeg vel å skrive enda en bok som ingen vil gi ut;-)

14.03.2006 @ 08:09
URL: http://hjorthen.blogspot.com
Postet av: i1277

Høi... Det er ikke bare å stikke av sånn. Rollen som sensemaker, humørspreder, inspirator og bindeledd forplikter, må vite. Og klarer man i det hele tatt å holde seg vekke og konsentrere seg om mer produktive ting (isåfall: kudos)? Vi satser på at diverse mer eller mindre smålige kommentarer spilte en minimal rolle for beslutningen, og at The Blogfather er tilbake etter en velfortjent ferie. Vi blogger ikke på halv stang riktig ennå...

14.03.2006 @ 08:35
URL: http://blogs.intermedia.uib.no/i1277/
Postet av: Jarle Petterson

Noblesse, Hjorthen. Oblige.Det var i grunn alt.

14.03.2006 @ 09:51
URL: http://depesjer.no/
Postet av: Hjorthen

Faen folkens, nå er det like før jeg begynner å sippe!

14.03.2006 @ 09:59
URL: http://har-slutta.blogspot.com
Postet av: Leni

Det ser du mannen! Du vil bli savnet...Og av det jeg har sett av denne føkkings metadiskusjonen så har du klart å bevare en beundringsverdig ro midt i slag under beltestedet og andre suspekte argumentasjonsmetoder! Når det er sagt er det ikke meningen å tvinge deg tilbake med det jeg skrev her. Og hvis du trenger en selvstendig konsulent til romanen du tror du aldri får utgitt er jeg utdannet til sådant - du har kanskje mailadressen min, hvis ikke gi meg et pip så får du den! Lykke til enten du blogger eller ei :)

14.03.2006 @ 10:21
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Eskil

Hei Hjorthen!Kommer til å savne deg, både humoren og den fine væremåten. Samtidig forstår jeg veldig godt det du skriver om at blogg stjeler kreativ energi. Jeg har også lagt ned bloggen min med samme grunn (men det varte ikke lenge.)På en dag som denne går det jo også an å glede seg over at en av våre har greid seg over til den andre siden, slik narkoavhengige gjør når de mister en venn til rusfriheten.

14.03.2006 @ 10:50
URL: http://aasmul.blogspot.com
Postet av: Rambukk

Hjorten!Måtte det bli en effektiv og særdeles kortvarig ferie!

14.03.2006 @ 11:13
URL: http://rambukk.blogspot.com
Postet av: Fjordfitte

Ja, dette var trist og destruktivt. Det blir liksom et tomrom etter Hjorthen. Jeg syns han/du på et usedvanlig måte klarer balansegangen å være gjennomført god, uten å være selvgod. Men jeg skjønner at man kan gå lei. Selv lider jeg av såkalt blogg-depresjon ca hver 3. dag, før jeg brått og uventet kureres igjen.Uansett, dette blir 1-0 til de selvgode, og ikke minst snusfornuftige og dritkjedelige bloggerne.

14.03.2006 @ 11:58
URL: http://fjordfitte.blogspot.com
Postet av: Morten

Hjorthen er dypt savnet ja :(

14.03.2006 @ 13:10
URL: http://dragni.no
Postet av: Leni

Fjordfitte: Det blir sørgelig tomt uten Hjorthen! Og når du sammenligner meg med Hjorthens manglende selvgodhet bøyer jeg meg i støvet og tilføyer at jeg aldri kommer til å nå mannen til anklene en gang når det gjelder evnen til å oppmuntre nye bloggere som meg selv!

14.03.2006 @ 14:37
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Hjorthen

Leni: Hvis du har lyst kan du godt få lese igjennom manuset mitt. Jeg sender det jo til alle som spør, så hvorfor ikke til deg? Det har sine svakheter ser jeg nå som det har ligget brakk en stund, men er fullt lesbart.Rambukk og Morten: Blogsfæren klarer seg fint uten meg, spørsmålet er om jeg klarer meg uten blogsfæren. Men for den nåværende bloggen er nok timene definitivt talte, jeg prøver å gjøre den om til en pdf-fil slik at jeg kan skrive den ut, og deretter er planen å slette hele greia. Så får vi se om jeg kanskje dukker opp i langt mindre ambisiøs utgave ved en senere anledning. Da tenker jeg ambisiøs i forhold til å hore rundt etter nye lesere, skrivingen vil neppe bli særlig forskjellig.Fjordfitte: Takk skal du ha. Gode ord fra min favorittsosiopat:-)

15.03.2006 @ 12:19
URL: http://har-slutta.blogspot.com
Postet av: fr.martinsen

Men jeg har en ide Hjorten! Kan ikke du gjenoppstå, du kan bli en fiksjonsblogger, og så kan vi sjekke hvor smarte vi er? Si ja!

15.03.2006 @ 21:39
URL: http://froemartinsen.blogspot.com
Postet av: Leni

Fr. Martinsen: Det var en genial idé! Hadde føltes bra å være den store demaskereren :)Så jeg stemmer også for at Hjorthen sier ja!

16.03.2006 @ 00:14
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Hjorthen

Haha! I may be a fool but I'm not an idiot.FIksjonsbloggere er vi vel alle?

16.03.2006 @ 00:25
URL: http://har-slutta.blogspot.com
Postet av: Leni

Du sier definitivt noe - selv om jeg selvsagt gir et fullstendig sannferdig bilde av meg selv.

16.03.2006 @ 00:33
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Hjorthen

Ja, du er selvfølgelig unntaket som bekrefter regelen! ...og hvilket bilde om jeg så må si det!(ops...dette ble vel nesten litt sånn flørtete koselig? Glem at jeg sa det der!)

16.03.2006 @ 07:54
URL: http://har-slutta.blogspot.com
Postet av: Leni

Hjorthen: Jeg sitter pris på sånn flørtete koselig, og skal ikke si det til noen :)

16.03.2006 @ 19:00
URL: http://mihoe.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/918154