Site Meter REALITY CHALLENGED - Metablogging

Metablogging

I dag er det akkurat et halvt år siden jeg startet å blogge, og det må jo markeres på et vis. Egentlig hadde jeg tenkt til å fremlegge en godt underbygd analyse av de ulike bloggene som finnes, jeg hadde en sånn bloggevisjon om å finne ut av hva som bygger en blogg og hvilke former som fungerer best, men jeg tror rett og slett jeg skal innse mine begrensninger (søndag med mye fysisk fostring og dertil tom hjerne - aner en sammenheng her).

Jeg skal derfor være såpass navlebeskuende at jeg kun ser litt på min egen blogg (jeg har som sagt begrenset hjernekapasitet i dag). For å sitere Iversen startet jeg skikkelig kjipt, og skrev mest om den nye leppestiften min og la ut dikt av forfattere jeg liker og sånn. Når jeg tenker meg om tror jeg ikke jeg begynte å blogge ordentlig før det hadde gått omtrent tre måneder. Og det tok vel ikke helt av før jeg begynte å skrive om datehistoriene mine, testikkeltrivia og Muhammed.

Når jeg nå har lest langt flere blogger, og mange utrolig  bra, har jeg kanskje forstått litt mer av hva som fungerer og ikke fungerer. Og det som strengt tatt irriterer meg mest med mitt eget bloggprosjekt er at det ikke er noe tydelig og definert prosjekt - jeg flagrer en del hit og dit, skriver om lettspydde emner og mer seriøse ting om hverandre. For å være helt ærlig skulle jeg ønske jeg skrev en tematisk blogg - kanskje en om metafysikk, med særlig hovedvekt på fenomenologien - eller kanskje ikke. Jeg opprettet  Kollibri, som skulle være en litteraturblogg, men det viste seg at jeg ikke klarte å være systematisk overhode, og jeg har så langt bare publisert ett eneste innlegg. Men jeg liker tematiske blogger.

Når det er sagt er det mange tematiske blogger jeg syns er litt merkelige, feks strikkeblogger, agilityblogger, kristenblogger og sånne vi er gravide, har fått en baby blogger osv. Sånne blogger er nok mest for spesielt interesserte. Og en sånn er jeg litt glad for at jeg ikke skriver.

Jeg tror nok ikke Reality challenged kommer til å utvikle seg til en temablogg, og jeg tror ikke jeg har så lyst til å ta et valg på hvorvidt jeg skal være alvorlig, full av f.... eller morsom heller. Men jeg skulle ønske jeg kunne være litt mer rabiat kvinne innimellom, fordi jeg liker sånne. Så det får være forsettet for det neste halvårets blogging, rett og slett bli litt sintere innimellom (men kjenner jeg meg selv rett kommer ikke det til å skje). Og så har jeg et håp om å bli litt mindre dyslektisk.

Kommentarer:
Postet av: Iskwew

Jeg har funnet ut at innfallsmetoden er den beste, alts skrive litt om dette og hint og det som ellers faller ned i hodet. Det blir alt for slitsomt tvinge seg selv til vre skikkelig og systematiskt og strukturert. Folk leser det jo om de gidder. Gidder de ikke, s gidder de ikke. Og jeg skriver det jeg gidder, gidder jeg ikke s gidder jeg ikke.S bare fortsett som du stevner, bloggen din leser jeg hver dag, og alltid drar jeg herfra med noe; en tanke, en latter, lett humrende eller litt sinna.Du er vanvittig god til skrive. Snn er det bare.:o)

12.03.2006 @ 20:22
URL: http://iskwew.weblogg.no
Postet av: utovertiss

Gratulerer med dagen!Det er srdeles inspirerende lese at virkelig flinke bloggere ser forbedringspotensiale i sine verker. Lov meg bare at du ikke gjr for mange justeringer p en blogg jeg er veldig glad i.

12.03.2006 @ 20:25
URL: http://gulsno.blogspot.com/
Postet av: Morten

Gratulerer med halvt rs blogging.Jeg syns kanskje temablogger blir for enspora jeg og liker best de som er uhytidelige og litt hoppende hit og dit. Noe alvor og noe skjemt. En blogg som gjenspeiler personen og ikke bare bombastiske "dette mener jeg!!!"At du ser et forbedringspotensiale er et tegn p "ydmykhet" og det er utelukkende positivt. S fr vi se om du klarer gjre en allerede bra blogg bedre !M:)rten

12.03.2006 @ 20:59
URL: http://www.mortenflaten.com/blogg/
Postet av: Lise

Gratulerer med en superfin blogg som bare blir bedre og bedre! Jeg m inn flere ganger om dagen, for sikre meg gode innlegg og gode kommentarer. Helt herlig!

12.03.2006 @ 21:24
URL: http://www.manillusion.no
Postet av: Einar

Slutter meg til gratulasjonene, lovordene og Mortens synsing om temablogger. I mine yne er Reality Challenged en usedvanlig lesverdig blogg nettopp fordi sprklig eleganse kombineres med det personlige og tematisk uforutsigbare. Hper ikke det endres altfor mye p suksessoppskriften!

12.03.2006 @ 21:28
URL: http://ebjorshol.blogspot.com/
Postet av: Iversen

Gratulerer som bare det! Klarer jeg holde p i halvparten s lenge skal jeg bestille bord p Grand. :)Testikkeldronningen lenge leve!

12.03.2006 @ 21:29
URL: http://iversen.weblogg.no
Postet av: Rverdatter

Gratulerer! :)

12.03.2006 @ 21:34
URL: http://gruble.blogspot.com/
Postet av: Dama

Grattis steste og gleder meg bare til dine videre refleksjoner in your selfconscient space:)

12.03.2006 @ 21:53
Postet av: Leni

Ah...n kjenner jeg at jeg blir litt sjenert av alle godordene, men takker for dem likvel!Jeg kommer nok ikke til forandre s mye her inne, men hper selvsagt p bli bedre :)

12.03.2006 @ 22:16
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Hjorthen

Temablogger er helt fint, vi har ikke s mange gode av den typen i Norge. Jeg nsker gjerne flere velkommen, men jeg merker meg at selv de gode temabloggene blir litt "utslitte" etter ha lest dem en stund. Jeg tror ogs det er vanskelig vedlikeholde en temablogg, s min anbefaling er vel egentlig at du skriver nyaktig hv du har lyst til. De bloggene jeg liker best er dem som klarer holde en slags balanse mellom alvor og humor, som kan skrive serist om et tema denene dagen, for deretter kaste seg ut i noe hysterisk morsomt, feks om sine egne ikke helt vellykkede eskapader p date-fronten.Jeg synes med andre ord at du har en fin balanse jeg! St p!

12.03.2006 @ 22:35
URL: http://hjorthen.blogspot.com
Postet av: Vaktmesterinnen

Grattis puselusken!Siden jeg nesten kan se deg rdme av god-ordene, s henger jeg meg p alt det de andre har sagt allerede..(ogs er jeg jo litt lat og snn)Forsvidt synes jeg du er riktig s rabiat til tider, bare du fr tenkt deg litt om;)

12.03.2006 @ 22:37
Postet av: Chr.

Grautulerer med et halvt r. Vi tar vel ett til mens vi er i gang?

12.03.2006 @ 23:30
URL: http://www.cbjoerke.com
Postet av: Frida K

Gratulerer med et halvt r som blogger!Bloggen din er flott, og jeg synes ikke du skal forandre oppskriften. Er inne her og leser hver dag. Du og bloggen din inspirerte meg faktisk til bli blogger (s vet du det. Det er tydelig at bloggingen din virker, og det som virker, det skla man gjre mer av. Fortsett som du stevner, jeg ser frem mot et nytt halvr med lesing av bloggen din ;-)

13.03.2006 @ 07:35
URL: http://frida.weblogg.no/
Postet av: Leni

Hjorthen: Jeg er nok enig med deg, og andre her, i at temablogger kan bli litt ensformige. Og n i ettertankens klare lys tror jeg egentlig jeg burde skrevet noe om bloggingens persona - s det tror jeg at jeg skal gjre ved en senere anledning (snn nr jeg fler for f flere hits p siden min).Men takk for oppmuntringen, og du vet jo at jeg er deg evig takknemlig!Vaktmesterinnen: Jeg blir beskjemmet og pinlig berrt, men glad ogs (selvflgelig). Og snn rabiat bare nr jeg fr tenkt meg om...he he...det er kanskje ikke s spontant eller?Chr: Jeg har planer om det - men en vet jo aldri!Frida K: Takk for det og hyggelig vre til inspirasjoen! Og jeg kommer nok ikke til forandre s mye her inne :)

13.03.2006 @ 08:55
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Vaktmesterinnen

Du m iallefall ikke bli s begredelig som "strikkebloggerne"...dog...det var et snasent forkle...eeeh?

13.03.2006 @ 09:22
Postet av: Leni

Ha ha...Jeg syns illustrasjonen p sett og vis viste hvorfor strikking kanskje er dmt til g i glemmeboka (strikke-ol s ikke akkurat ut til vre noe blivendes hang-out sted - da de fleste s ut som de sto p venteliste til gamlehjemmet). Og det forkleet var alt annet enn snasent - da alle vet at forklr br strikkes i hnsestrikk!

13.03.2006 @ 09:36
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Vaktmesterinnen

Spesielt spanande at de etterlyste en person som tidligere hadde lagt igjen "morsomme" kommentarer i bloggen...HVOR ble han av?!

13.03.2006 @ 10:23
Postet av: Hjorthen

Men faktisk s er det vel en hel liten underskog av strikkeblogger der ute? Og det virker som de koser seg med bde strikk og blogg?Kult synes jeg. Ikke at jeg frekventerer dem alts, men at folk tar bloggene i bruk til mye forskjellig. Veldig bra. Og katteblogging er ihvertfall undervurdert!

13.03.2006 @ 10:36
URL: http://hjorthen.blogspot.com
Postet av: Vaktmesterinnen

Hjorthen: Du har selvflgelig rett, det er beundringsverdig at folk blogger om alt mulig rart, jeg skal passe meg for bli enda en "elitisk" bloggleser, faktisk finner jeg det innmari morsomt lese slikt, det er utrolig hva man kan lre..sdets:)

13.03.2006 @ 11:25
Postet av: havheksa

Grattis med halvveis til rsdagen for bloggen. Jeg syntes du gjr rett i blande det snn hipp som happ. Det er liksom grenser for hvor mye man kan utbrodere ett tema.. og det er s mye artig skrive om.. Syntes bloggen din er sabla bra n iallfall :-D

13.03.2006 @ 11:34
URL: http://havheksa.blogspot.com/
Postet av: Leni

Vaktmesterinnen: Du inspirerte meg til dykke ned i dette mysteriumet og svaret finner du i bloggen! Hjorthen: Jeg er enig med deg og det er sant - det er utrolig mange strikkeblogger! Som strikker (og hekler forvrig) er jeg helt for fremme av strikking!Havheksa: Takk! Og jeg kommer nok til fortsette som fr - er ikke strukturert nok til holde meg til ett tema:)

13.03.2006 @ 12:28
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: O!

Gratulerer, har utviklet seg til en kjempe fin blog. Lykke til videre. Modesty Blaise tapte kampen om literatur p sengekanten. O!

13.03.2006 @ 12:55
URL: http://blog.chipit.no/ojsa/
Postet av: Leni

Takk for det O! - og jeg er stolt over ha utkonkurert Modesty :)

13.03.2006 @ 13:02
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: VamPus

Tror hemmeligheten nettopp er variasjone, jeg - og du har utvilsomt funnet din egen stemme som blir lyttet til av alle oss fansa :-)

13.03.2006 @ 14:05
URL: http://vampus.blogspot.com
Postet av: Leni

Vempus: Takker og neier - og variasjon kommer jeg nok til fortsette med :)

13.03.2006 @ 15:29
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: O!

Mmm. ;) ja kanskje vi m lage egen fans side for vampus og leni. ;-) humhum.. ;) go girls... gud... nei n m jeg ha en kaffe til her og f lagt de hpefulle.

13.03.2006 @ 18:39
URL: http://blog.effie.no/ojsa/
Postet av: Leni

Vampus, vampus, vampus, vampus, vampus - n har jeg kanskje lrt meg skrive det riktig :)O!: He he...jeg tror jeg hadde blitt veldig flau da :)

13.03.2006 @ 19:31
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: O!

Gratulerer p http://www.weblogg.no/ n s ligger du p 10 p topp listen over mest aktive bloggere.

14.03.2006 @ 21:46
URL: http://blog.effie.no/ojsa/
Postet av: Leni

He he - der har jeg ligget en stund! Skal ikke s mye til - bare publisere et innlegg om dagen tror jeg :)

15.03.2006 @ 00:55
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: RoniF,RoniF

Fioricet - is most usable tabblets... Do you know this?

23.12.2006 @ 03:29
Postet av: RoniF,RoniF

Fioricet - is most usable tabblets... Do you know this?

23.12.2006 @ 03:32
Postet av: RoniF,RoniF

Fioricet - is most usable tabblets... Do you know this?

23.12.2006 @ 04:07
Postet av: ooalss,ooalss

Nice design:Buy Ultram [url=http://www.wvup.edu/pmilhoan/MFG_Discussion_disc1/00000056.htm?mess_id=buy-ultram]Buy Ultram[/url] Check these sites!

03.01.2007 @ 22:23
Postet av: Laosp,Laosp

buy ultram online [url=http://www.socwel.ku.edu/discussions/SW981/_disc1/000040f8.htm]buy ultram online[/url]

04.01.2007 @ 05:16
Postet av: Polosb,Polosb

order ultram [url=http://www.oiepmis.bia.edu/_disc2/000017cf.htm]order ultram[/url]

04.01.2007 @ 08:41
Postet av: Soros22g,Soros22g

butalbital fioricet [url=http://dtelunix.dtcc.edu/bmorrow/elc121/disc_frm.htm?mess_id=butalbital-fioricet]butalbital fioricet[/url]

04.01.2007 @ 12:26
Postet av: wwwmmmq,wwwmmmq

generic cialis price [url=http://www.bottesford.org.uk/New%20Site/_kbas/00000a08.htm]generic cialis price[/url]

05.01.2007 @ 00:16
Postet av: test272w,test272w

cialis levitra vs [url=http://www.philosophy.ccsu.edu/pclub/Discussion/000014d3.htm]cialis levitra vs[/url]

05.01.2007 @ 05:45
Postet av: test272w,test272w

cialis levitra vs [url=http://www.philosophy.ccsu.edu/pclub/Discussion/000014d3.htm]cialis levitra vs[/url]

05.01.2007 @ 05:45
Postet av: aksolwau,aksolwau

paxil side effects [url=http://www.oiepmis.bia.edu/_disc2/000017d0.htm]paxil side effects[/url]

05.01.2007 @ 11:50
Postet av: haas2s,haas2s

Online Soma [url=http://www.philosophy.ccsu.edu/pclub/Discussion/000015ea.htm]Online Soma[/url]

06.01.2007 @ 16:14
Postet av: aaasw22t,aaasw22t

Cheap Soma [url=http://www.bottesford.org.uk/New%20Site/_kbas/00000a43.htm ]Cheap Soma[/url]

07.01.2007 @ 00:14
Postet av: aaasw22t,aaasw22t

Cheap Soma [url=http://www.bottesford.org.uk/New%20Site/_kbas/00000a43.htm ]Cheap Soma[/url]

07.01.2007 @ 00:17
Postet av: waaasdt,waaasdt

carisoprodol online [url=http://farmweb.jrc.cec.eu.int/CRELL/_kbas/000001bc.htm]carisoprodol online[/url]

07.01.2007 @ 12:12
Postet av: waaasdt,waaasdt

carisoprodol online [url=http://farmweb.jrc.cec.eu.int/CRELL/_kbas/000001bc.htm]carisoprodol online[/url]

07.01.2007 @ 12:13
Postet av: saouaso,saouaso

order carisoprodol [url=http://www.etsu.edu/ptfaculty/_kbas/0000125d.htm]order carisoprodol[/url]

08.01.2007 @ 03:53
Postet av: nyyyt3l,nyyyt3l

Carisoprodol 350 mg, Carisoprodol 350mg [url=http://facweb.cs.depaul.edu/mobeirne/_kbas/00000157.htm]Carisoprodol 350 mg, Carisoprodol 350mg[/url]

08.01.2007 @ 09:49
Postet av: ss223t3r,ss223t3r

buy carisoprodol online [url=http://facweb.cs.depaul.edu/mobeirne/_kbas/00000159.htm]buy carisoprodol online[/url]

08.01.2007 @ 16:12
Postet av: Best regards,Best regards

Check this:viagra

29.01.2007 @ 18:27
Postet av: Best regards,Best regards

Check this:cialis

29.01.2007 @ 18:27
Postet av: smfnpz uriptznmw

tavy hnkpz hpmgdlja gcxr ylwak nkoiyujhb riwsnq

29.01.2007 @ 22:50
URL: http://www.bmjld.flaxkb.com
Postet av: SanuyBaG

Find in WEB Ultram Thanks!

Postet av: Best regards,Best regards

Check this:[url=http://www.dreipage.de/userdaten/79068443/html/mujeres-desnudas-gratis.html]mujeres desnudas gratis buy discounts[/url] [url=http://www.dreipage.de/userdaten/79068443/html/musica-gratis-stratovarius.html]discounts online mujeres desnudas gratis[/url]

02.02.2007 @ 02:56
Postet av: Best regards,Best regards

Check this:order online no prescription el telefono horoscopo chino gratis no prescription buy online

02.02.2007 @ 02:56
Postet av: Best regards,Best regards

Check this:no prescription order online office xp manuales free order online gratis lowest price

03.02.2007 @ 03:14
Postet av: Best regards,Best regards

Check this:[url=http://www.dreipage.de/userdaten/79068443/html/office-xp-manuales-free-gratis.html]horoscopo chino gratis lowest price buy online[/url] [url=http://www.dreipage.de/userdaten/79068443/html/sexo-gratis.html]lowest price online sexo gratis[/url]

03.02.2007 @ 03:14
Postet av: Best regards,Best regards

Check this:cheap buy online gratis office xp manuales free buy online no prescription

03.02.2007 @ 17:12
Postet av: Best regards,Best regards

Check this:[url=http://www.dreipage.de/userdaten/79068443/html/office-xp-manuales-free-gratis.html]gratis order no prescription[/url] [url=http://www.dreipage.de/userdaten/79068443/html/sexo-gratis.html]musica gratis stratovarius cheap online[/url]

03.02.2007 @ 17:12
Postet av: Hairston,Hairston

Hey bro! Well Done! Would you please also visit my homepage?[@../doorway/blogspot/tr3.txt||10||p-11||3||

24.02.2007 @ 22:10
Postet av: Betty,Betty

I am very impressed how you can build webpages! Please also visit my site:

[@../doorway/garrik/g3.txt||10||p-1||1||

14.03.2007 @ 17:02
Postet av: Betty,Betty

I am very impressed how you can build webpages! Please also visit my site:

[@../doorway/garrik/g3.txt||10||p-1||1||

14.03.2007 @ 17:02
Postet av: jizgi

com-humor.html">College com

28.04.2007 @ 18:24
Postet av: ocrld

and-quiz-room-teen.html">Chat games

14.05.2007 @ 07:28
Postet av: fhcxc

ny/">Hotel new york

22.05.2007 @ 02:42
Postet av: sgkne

ny/">Hotel new york

26.05.2007 @ 06:22

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/909629