Site Meter REALITY CHALLENGED - Jordbærdrømmer

Jordbærdrømmer

I dag er en slik dag hvor jeg mest av alt vil ligge på gresset og drikke vin. Dessuten ønsker jeg meg en søt fyr som kunne ligge sammen meg på det blå teppet mitt og som jeg kunne flørtet med og dultet uskyldig borti når sola hadde gjort kroppen klar for den slags (du vet den der halvdøsige, total avslappede og fullstendig bekymringsløse tilstanden hvor morgendagen ikke eksisterer). Og så kunne vi klint litt før vi drakk opp vinen og tuslet hjem i forsommernatta. Akkurat en slik dag har jeg lyst på i dag. Men istedet sitter jeg på et iskaldt kontor uten noen som helst utsikter til klining og det blir jeg litt gretten av kjenner jeg.

Så for å muntre meg opp litt har jeg tatt en rekke tester på Ok-cupid, men det fikk en motsatt virkning av den intenderte. Kanskje mest fordi disse testen fortalte meg i klartekst at jeg egentlig burde være en sterk kandidat for klining i det minste, om ikke så mye for romantisk klisj.
 
For det første er jeg visstnok 67% "slut", men den testen tar jeg ikke så veldig seriøst fordi den var full av sånne "true love waits" spørsmål og sikkert laget av noen som tror på den slags. I prinsippet skulle jo slutiness tilsi mye klining, men det har jeg ikke sett så mye til, så jeg har en følelse av å ha misforstått noe. Derettert tok jeg en test som skulle fortelle meg hva slags datingtype jeg er og kom ut som "Playstation", dvs: Random, Gentle, Sex,  Master: " Easy to turn on. Hard to beat... You're a nice girl, and you have lots of sex. It's therefore highly likely that you're attractive, and you're certainly outgoing & friendly. Plus, this healthy physical attitude of yours indicates deeper emotional well-being and stability... When guys dare to dream, they dream of you... You don't get attached too easily, and, to wit, you're not necessarily looking for something long-term right now...Normally, this is the part of the description where we offer some life-correcting advice, but honestly, we can't think of anything about you we'd change. Keep on fucking, partner..." Hm...Nok et slikt resultat som skulle tilsi mye klining mao, eller kanskje ikke...Her snakker vi kanskje hardere valuta enn uskyldig tafsing i sommersolen. For å virkelig gni det inn endte jeg opp som "The Punching bag"  i den siste testen jeg tok og fikk til råd å knipe igjen knærne litt mer - Pføøøyth!!!!

Konklusjonen må altså bli at hovedgrunnen til at det ikke blir noe klining og romantikk på meg er at jeg rett og slett er for sexy. Aldri så godt at det ikke er galt for noe med andre ord. Hva jeg skal med all denne sexappeallen er meg egentlig en gåte, selv om noen umiddelbare bruksområder faller meg i hu. Den eneste trøsten jeg fant i forhold til mine dårlige utsikter til en sommerromanse var en nazitest som fortalte meg at jeg ikke hadde vært nazist hvis jeg hadde levd i 30-tallets Tyskland. Hvorvidt dette øker mulighetene mine for kroppskontakt med en hunk i parken vet jeg egentlig ikke, men det kan ihvertfall ikke skade.

Kommentarer:
Postet av: Hertugen av Løkka

Sukk ja, parkflørt er det mange som har for tiden. Minner meg om den låta av gartnerlosjen "heldiggrisene"kom opp i Sofienbergparken etterpå og tafs litt uskyldig på meg hvis du vil og har tid

11.05.2006 @ 16:22
Postet av: Leni

Hertugen: Ha ha - det skulle jeg gjort hvis jeg ante hvem du var...

11.05.2006 @ 16:28
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Gisle

Blått teppe sier du? Nope, da blir det ikke med meg. Ring meg om du skaffer deg et rødt. Grønt går også ann ;)

11.05.2006 @ 17:42
Postet av: Kent

Kontaktannonse Leni har talt dere.

11.05.2006 @ 18:42
URL: http://www.lordx.org
Postet av: Leni

Gisle: Er du alltid så vanskelig?Kent: Slemmekent...krmf!

11.05.2006 @ 19:22
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Tundraens dronning

jeg kan komme swoooosjende med neste fly,plukke deg forsiktig opp, bære deg til parken og susse de jordbær-røde leppene dine..hvis du vil altså..!...savneræi snuppa;)

11.05.2006 @ 19:49
Postet av: Gisle

Aldri vanskelig jeg.Men bare glem det Leni. Jeg har lest feil. Det var jo en søt fyr du ville ha. Da blir det nok ikke meg uansett. Men om du en dag finner ut at du vil ha en litt slem fyr, og har skaffet deg et rødt teppe, DA kan du ringe meg da :)

11.05.2006 @ 19:53
Postet av: Leni

Tundraens dronning: Jah - komme, komme, komme - du hadde vært den aller beste å ligge på det pleddet med! Savneræi åsså pus!Gisle: Ha ha...jeg går for søt tror jeg! Sånne litt slemme fyrer er det bare tull med ;)

11.05.2006 @ 21:04
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Tundraens dronning

Eg kjeeeeem!!;D

11.05.2006 @ 21:06
Postet av: Leni

Hurra!!! Hurra! Hurra!

11.05.2006 @ 21:49
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Brom

Jeg er søt.

12.05.2006 @ 13:37
URL: http://www.omelett.org/blog
Postet av: Hertugen av Løkka

Ja, du skulle visst hvem jeg er... Sitter ihvertfall i Sofienbergparken hver eneste kveld nå som det er fint vær. kjenner jeg deg igjen kommer jeg til å stoppe deg og susse deg midt i ansiktet (altså, ikke føl deg trygg)

12.05.2006 @ 14:47
Postet av: klypa

Woha!Nå har hun sannelig fått sin første stalker! -og jeg som trodde det skulle bli meg...

12.05.2006 @ 16:18
URL: http://cumgrandsalis.blogspot.com/
Postet av: Leni

Brom: Tviler ikke :)Hertugen av Løkka: Jeg tror kanskje jeg hadde blitt litt skremt hvis en fremmed (hvis du er det da...hm?) fyr kom bort til meg og kysset meg!Og jeg kommer nok til å se litt forkremt ut hvis jeg beveger meg i retning Sofienbergparken med det første.Klypa: Ha ha - er det et godt eller dårlig tegn mon tro? Både i forhold til at jeg har fått en og at du trodde du skulle være den første?

12.05.2006 @ 16:57
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Hertugen av Løkka

greit nok, da skal jeg ikke kysse deg - skjønner nå at det kan være litt for mye(selv om jeg er fryktelig kjekk og du nok ville likt det)Jeg nøyer meg derfor med et stivt hei, før jeg går hastig videre

12.05.2006 @ 17:07
Postet av: Leni

Hertugen: He he - hvis du er fryktelig kjekk kan du kanskje hilse på meg fremfor å kysse meg, og kanskje jeg kommer til å angre fryktelig akkurat da ;)

12.05.2006 @ 18:39
URL: http://mihoe.weblogg.no
Postet av: Sus Scrofa

Faen. Og jeg som satt her og siklet på tanken på en Riefenstahl i stram uniform, ridestøvler og pisk. No hunk for you!- Sus Scrofa, the hunk nazi

13.05.2006 @ 13:01

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1261461