Site Meter REALITY CHALLENGED - Fnisefint...Om fysisk fostring

Fnisefint...Om fysisk fostring

Som en konsekvens av et eller annet jeg enda ikke ser helt rekkevidden av har jeg blitt medlem av Sats. Siden det er grisedyrt er jeg pent nødt til å bevege meg i de svette sfærer både titt og ofte for å føle at jeg får valuta for investeringen. Så mens jeg svetter ut potetgullet fra i går har jeg mye tid til å betrakte mine medsammensvorne i kampen mot dårlig kondisjon og dødelig overvekt (Det kan skje deg eller noen du kjenner! (pekefinger) - sitat Fedon Lindberg eller noe sånt). Og nok en gang får jeg bekreftet: Folk er rare!

Siden jeg elsker lister kommer derfor en liste over rare ting jeg har observert i den nye og merkelige verden som utgjøres av svette, kilo som løftes opp og ned, og folk med mer eller mindre veltrente kropper:

1.  En gammel mann som trener i brune spassersko, strekkbukse og skjorte. Han slipper alltid all vekta fra toppen og ned sånn at det smeller i jern gjennom hele lokalet og man står i fare for å slite med livsvarig tinnitus hvis en er uheldig og bruker den der lårløftedjevelskapsmaskinen (som ikke kan stilles inn på lav nok vekt til at du ikke tror du skal forgå av smerte) som står ved siden av. Når han har bråket seg igjennom lokalet setter han seg på en sykkel med en god bok (det er en god ting).

2.  Menn som står ved siden av deg på kondisjonsmaskin. De ser alltid på displayet ditt og setter sine egne innstillinger minst tre hakk over dine, så står du der og tramper eller jogger mens det skvetter svette på deg fra mr. competitiv til venstre (han har gjerne glemt å vaske t-skjorta si siden forrige økt også).

3. Kvinner som er på slankern og derfor stiller inn på weightloss på kondisjonsapparatene (med en ide om at det automatisk vil medføre vekttap og sylfidiske proposjoner - Yeah right!). De går i to timer på en tredemølle. Det er ytterst irriterende. Skulle tro folk hadde bedre ting å ta seg til i en verden hvor barn sulter.

4. Boleguttene som står i frivektsavdelingen: For det første eier de liksom den delen av lokalet der de sitter med tredvekilosmanualene sine og beundrer seg selv i speilet. For det andre stirrer de på rumpa mi mens jeg gjør markløftene mine (som visstnok skal gi meg en enda finere rumpe). Bolegutter er ekle og stygge, og kunne sikkert klart å fullføre de eksamene fra videregående de ikke har hvis de hadde investert halvparten av tiden de bruker i frivektrommet.

5. C- kjendiser på speed. Eliza Røtterud (eller noe sånt) bør snarest settes på Ritalin eventuelt skjære hardt ned på inntaket av sentralstimulerende. Jeg blir sliten av å se hennes maniske gymming på rotexen. Sist sto hun sammen med hun dama som ser komplett tilbakestående ut på samme apparat fordi hun gjør noen veldig uheldige kast med overkroppen - når jeg tenker meg om ser hun ut som en maratonløper på vei opp den siste bakken i slow motion. Tidligere omtalte realitykjendis ser ut som hun befinner seg i konstant fastforward-modus.

6.  Folk som sitter og prater på apparatene...grrr. Hallo!!!  Viktig trening pågår, med fine skjemaer som måler framgang og sånn. Jeg har ikke tid til å sitte og vente til dere er ferdige med å gå gjennom alle damene dere ikke fikk feid over i helga eller å høre om at "hun sa at hvis han gjorde det hun ikke sa at hun ikke ville komme til å ville at han gjørde mens hun ikke kunne si hvorfor hun og han ikke kom til å...". Hvis jeg da ikke er der med en venninne, og da snakker vi om viktige ting som ikke kan vente - filosofi over skulderpressen .


Kommentarer:
Postet av: Damen:))

Damn baby damn. Tror jeg skal slutte bare vre stttemedlem p Elixia og f meg et liv der i stedet!! Hilarious!*S*

08.12.2005 @ 14:56
Postet av: Tffnos

Urk... Forvrig er dine kommentarer kommentert.

08.12.2005 @ 22:04
URL: http://hurbrasomhelst.weblogg.no
Postet av: Vaktmesterinnen

N fikk jeg ENDA flere grunner til ikke trene i flokk. Takk skal du ha pus:))

08.12.2005 @ 23:15
Postet av: Leni

Til Damen: Stttemedlemskap er oppskrytt! Som du ser gr du glipp av ufattelig mye moro...eh...Tffnos: Urk? Det var en smule glutteralt av deg.Vaktmesterinnen: Ingenting takke for. I am here to serve :)

09.12.2005 @ 01:40
Postet av: Vaktmesterinnen

Eliza(?) er forvrig en helt klar -kjendis.Note too self: no more se&hr.

09.12.2005 @ 09:40

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/474602